Ovde pisite o klubovima u kojima ste trenirali, kakvi su treninzi, ko drzi, drustvo i sve sto vam padne na pamet. Posto treniram u KBK Novi Beograd napisacu nesto o njemu.
Treninzi se odrzavaju u hali sportova i OS 20 oktobar (blok 70)
Termini u hali sportova (clanarina 2500din)
Ponedeljak (20:40-22:00) - fokuseri, sparing, dzakovi
Utorak (21:10-22:20) - tehnika, dzakovi
Sreda (19:45-21:00) - kondicija
Petak (20:40-22:00) - fokuseri sparing i dzak
Termini u OS 20 oktobar (clanarina 2000din)
Utorak (21:20-22:30) - kondicija
Cetvrtak (21:10-22:30)- tehnika
Subota (18:30-20:00) -tehnika, fokuseri, sparing
Ja idem na svih 6 i u skoli i hali tako da cu napisem nesto (Za svih 6 treninga placam 2500)
Ponedeljkom treninzi su uglavnom fokusirani na sparing za takmicare, dok ostali bleje na dzaku
Utorkom kondicija u skoli je veoma slaba barem za mene tako da je bolje da idete u halu na trening utorkom.
Sreda - dobra kondicija, ako se ozbiljno radi nije uopste lako.
Cetvrtak- samo dzak i fokuseri
Petak - dzak, fokuseri, sparing tehnika - ti biras sta oces od toga
Subota- za napredniju grupu i takmicare sparing i tehnika, dok su ostali na dzaku pa se pred kraj treninga zamene)
Uglavnom, generalno dobar klub, na svakom treningu ima po par trenera, jedino sto mi se ne svidja jeste da ne posvecuju puno paznje tokom sparinga (tipa da te savetuju kako da se odbranis, kako neku kontru i to) ako nisi jaci takmicar, a druga je sto veoma malo radimo na fokuserima tj ako nisi takmicar... Sto se drustva tice po meni je jako dobro nema problematicnih likova, a ima puno devojka. Ako vas zanima jos nesto pitajte ovde
Ja sam cuo da je KBK Zvezda dobar klub pa planiram da vidim kako je tamo ako neko moze napise iskustva u vezi tog kluba
Treninzi se odrzavaju u hali sportova i OS 20 oktobar (blok 70)
Termini u hali sportova (clanarina 2500din)
Ponedeljak (20:40-22:00) - fokuseri, sparing, dzakovi
Utorak (21:10-22:20) - tehnika, dzakovi
Sreda (19:45-21:00) - kondicija
Petak (20:40-22:00) - fokuseri sparing i dzak
Termini u OS 20 oktobar (clanarina 2000din)
Utorak (21:20-22:30) - kondicija
Cetvrtak (21:10-22:30)- tehnika
Subota (18:30-20:00) -tehnika, fokuseri, sparing
Ja idem na svih 6 i u skoli i hali tako da cu napisem nesto (Za svih 6 treninga placam 2500)
Ponedeljkom treninzi su uglavnom fokusirani na sparing za takmicare, dok ostali bleje na dzaku
Utorkom kondicija u skoli je veoma slaba barem za mene tako da je bolje da idete u halu na trening utorkom.
Sreda - dobra kondicija, ako se ozbiljno radi nije uopste lako.
Cetvrtak- samo dzak i fokuseri
Petak - dzak, fokuseri, sparing tehnika - ti biras sta oces od toga
Subota- za napredniju grupu i takmicare sparing i tehnika, dok su ostali na dzaku pa se pred kraj treninga zamene)
Uglavnom, generalno dobar klub, na svakom treningu ima po par trenera, jedino sto mi se ne svidja jeste da ne posvecuju puno paznje tokom sparinga (tipa da te savetuju kako da se odbranis, kako neku kontru i to) ako nisi jaci takmicar, a druga je sto veoma malo radimo na fokuserima tj ako nisi takmicar... Sto se drustva tice po meni je jako dobro nema problematicnih likova, a ima puno devojka. Ako vas zanima jos nesto pitajte ovde
Ja sam cuo da je KBK Zvezda dobar klub pa planiram da vidim kako je tamo ako neko moze napise iskustva u vezi tog kluba