Kijavica

@bojana sta ti tu nije jasno?
@tema, znaci danas mi bas bio smor ceo dan, skinuo sam neku igricu RISEN pa sada kao igram, ali boli me glavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa z:(
Tako da mi se ni ne igra.. U svakom slucaju kijavica/prhelada=smor xD

Evo izgleda sam uspeo da dobijem kijavicu, sedim kuci boli me glava, znojim se, boli me nos, uzas kijam bas mi smor... Sutra sam se dog sa drugom da idemo u grad ali izgleda nista od toga
Sta vi radite kada ste bolesni? xD
Ja evo blejim na forumu, i pokusavam da mi nekako padne temperatura xD

ja ocistim moje air maxice i kad ih vidim onako lepe i ciste, temperatura vise nije problem, onda odem u grad i bude mi do jaja..

ako je samo kijavica, idem u shkolu jer mi dosadno kuci :manikir:
a temperatura, dovoljno da imam 37 sa neshto vec sam u krevetu.. -.-

a kad povracam, prespavam ceo dan.. zadnji put kad sam bila bolesna prvi dan sam provela u krevetu, a sledeca tri u bolnici.. z:hm:

Evo izgleda sam uspeo da dobijem kijavicu, sedim kuci boli me glava, znojim se, boli me nos, uzas kijam bas mi smor... Sutra sam se dog sa drugom da idemo u grad ali izgleda nista od toga

Sigurno je da ne otvaram idiotske teme...

kad sam bolestan...moji me ne veruju..posto sam se ceo zivot foliro da sam bolestan...
pa onda sa 39 temp...blejim ceo dan u forumu(igraonica u balkanskoj ulici)....necu bolestan u skolu valjda....

nabacas sve jastuke kojih se dokopas na krevet, da se izvalis kao sultan onda se pokrijes sa svom cebadi i svim jorganima, pijes vreo caj, limunadu, jedes pomorandze i onako mrtvackim glasom svima u kuci zapovedas, a o prednosti toga da si gospodar daljinskog da ne govorim :lol:... e da onda se jos smejes smrtnicima koji moraju u 7 ujutru da ustanu dok jos napolju pada kisa i moraju da idu u skolu :mrgreen:

Back