Andrej Bolkonski
Iskusan
- Poruka
- 6.420
Da to je pravo ime.Ali njeno "umetnicko" ime je Kija Kockar,tako je poznata u "umetnickom" podzemlju,u kome se nalazi i "Infinitiv<koji je njen MenadzerKristina joj pravo ime.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da to je pravo ime.Ali njeno "umetnicko" ime je Kija Kockar,tako je poznata u "umetnickom" podzemlju,u kome se nalazi i "Infinitiv<koji je njen MenadzerKristina joj pravo ime.
Kultura u Srbiji je toliko devalvirala ,u zadnje vreme,da zaista nije lepo,nije fer prema dolazecim generacijama,da neko ko slovi za iole ozbiljnogSvako ko je u stanju da opstane i duze vremena bude popularan na javnoj sceni, ocigledno poseduje neki kvalitet koji su ljudi prepoznali i zbog kojeg opstaje. Free market se to zove.
Kija je prepuna kvaliteta koji se ne doticu samo njenog fizickog izgleda, vec umnogome i boje glasa, nacina na koji prilicno elokventno prica, nevidjene harizmaticnosti i prelepe energije kojom nas obasipa kroz graciozni pokret svakog njenog nastupa. Cak i njene pesme su poucnije od mnogih Ducicevih, npr u ovom stihu sadrzano je vise esencije nego u Ducicevoj zbirci "Zena": lako ti je biti veran kad te niko ne gleda, a meni si samo jedan od milion pogleda.
Molim lepo.
pa i on se oprobao u snimanju partizanskih filmovaTi stvarno zasluzujes,da se uhvatis ruku pod ruku sa tom problematicnom "umetnicom" Kijom,pa da oboje idete po drumskim mehanama i pevate
pijanim gostima iz zivotnog podzemlja.!!!
Kultura u srbiji je toliko devalvirala u srbiji,u zadnje vreme,da zaista nije lepo,nije fer prema dolazecim generacijama,da neko ko slovi za iole ozbiljnog
intelektualca,sebe dovodi u tako ponizavajuci polozaj,time sto glorifikuje u javnosti,jednu tako obskurnu osobu,kao sto je pomenuta jadnica Kija Kockar.
Velike kurtizane su kroz istoriju bile bogatije i mnogo poznatije,od jednog Edisona,Tesle itd. Ali to ne znaci,da mi (ljudi kojima je racio na prvom mestu)treba takvim osobama da se divimo i da ih glorifikujemo.Jedna od najbogatijih zena danas,svakako je ta Kardasijanka.Ali nemoj mi reci,Kao prvo, nije samo rec o kulturi o Srbiji nego bukvalno svuda, kao sto ni rijaliti nije srpski brend.
To sto je neko estradna zvezda ili se bavi nekim poslom koji se tebi ne svidja, zato sto ne ukljucuje intelektualno naprezanje ili tezak fizicki rad (a po tebi je to jedini put ka postenom napredovanjubu soc hijerarhiji), ne znaci da to nije legitimno. Ljudi to gledaju, Kija se od toga finansira, znaci ocigledno da nudi nesto sto trigeruje u njima ono zbog cega vole da je konzumiraju u audio-vizuelnoj formi.
Kad Matija Beckovic i Kokan Mladenovic budu imali toliku popularnost nek se jave Kiji na recepciju njenog hotela u Budvu.
Nesto sam nacuo,da se Ta Kita ili Kija,kandidovala za clana Akademije.Ko zna,mozda i tu zaglavi ta mahnita zenska.Javi kada predje i na film kao Seve.
sve vrednosti su na neki nacin lazneSvako ko podrzava ljude koji bez ikakvih vrednosti,uspevaju da se vinu u sam vrh popularnosti,prodajuci svoje lazne vrednosti,i sami upadaju u zamku
prljave reklame,koja promovise lazne vrednosti!
Velike kurtizane su kroz istoriju bile bogatije i mnogo poznatije,od jednog Edisona,Tesle itd. Ali to ne znaci,da mi (ljudi kojima je racio na prvom mestu)treba takvim osobama da se divimo i da ih glorifikujemo.Jedna od najbogatijih zena danas,svakako je ta Kardasijanka.Ali nemoj mi reci,
da treba toj zeni (a znamo kako se obogatila) da se divimo.Veoma sam iznenadjen,i ozaloscen,sto uporedjujes dva intelektualca najvise klase,ljude
koji su ponos nase nacije,sa nekom gologuzom osobom,koja se ponosi sto je "javna" licnost.Naravno niko joj ne moze osporiti da je zaista javna licnost.!
Ti si me svojim komentarima,po ovom pitanju,prilicno iznenadio i razalostio.!
Zalosno je sto ljudi tvog intelektualnog rakursa,tako zdusno brane osobe,koje na lak i jeftin nacin,hoce da se domognu novca,koji nicim ne zasluzuju.!Zasto bi nesto trebalo ili ne bi samo po sebi? Neko je jednostavno u stanju da pronadje vise pozitivnih impulsa u Kiji Kockar nego u Kokanu Mladenovicu koji je kritikuje. Get over it.
E, ako je tako, onda ništa, menjam mišljenje...Kija je pre svega umetnica i dobra osoba upoznao sam je.
Zalosno je sto ljudi tvog intelektualnog rakursa,tako zdusno brane osobe,koje na lak i jeftin nacin,hoce da se domognu novca,koji nicim ne zasluzuju.!
Naravno da sam nesposoban,da udjem u jedan psihijatriski sou program ,onog nesretnog Mitrovica.u tom njegovom "imaginarijumu",kako on voli daLicemeru i ti bi hteo isto, ali si nesposoban da to ostvariš!
Kija je bila pznata i pre toga.Naravno da sam nesposoban,da udjem u jedan psihijatriski sou program ,onog nesretnog Mitrovica.u tom njegovom "imaginarijumu",kako on voli da
naziva taj njegov rijaliti,koji je utociste za muske i zenske osobe,koje su skupljene sa dna drustvenog gubitnistva.Hvala ti,sto si konstatovao,da ja nisam
za takav "podvig",da budem ucesnik takvog jednog cirkusa,za ostecene.!
Da.Bila je otpustena stjuardesa,neke male letacke kompanije.A kako je postala stjuardesa,sa svojih 158 cm.visine.......e.....to je pitanje za milion dolara.?Kija je bila pznata i pre toga.