Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 9.857
тренутна табела дефинитивно су два кандидата за виши ранг у лиги "без брига"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел ти стигла чланска на кућу?Ако ништа друго најсрбскији клуб икада би требао да се испрси и да им поклони бар једно милионче за срећан почетак ионако им се сипа лова нон-стоп пара им никад не фали. То је најмање што, као највећи Срби, могу да ураде за браћу Србе из КФК Равна гора.
У овакве клубове држава треба да уложи, а не у титове пројекте. титине пројекте треба приватизовати па нек се сналазе спортски како знају и умеју.
Иако навијам за "загребачки клуб" ја ћу првом приликом да постанем члан КФК Равна гора, а саветујем и звездашима да ми се придруже ако су и даље највећи Срби као што тврде
https://kfkravnagora.com/postani-clan/
Без зезања. Свиђа ми се прича, ово треба подржати.
ја мислим да шаљу али проверићу па јављамЈел ти стигла чланска на кућу?
Ај молим те, баш да видим дал' шаљу и јесу ли ажурни. 1500 динара је смешна цифра, него ме занима да ли шаљу одмах по подношењу захтева или треба да се чека ко зна колико..ја мислим да шаљу али проверићу па јављам
треба да се чека да се иста изради али не дуго, ја знам по ЗвездиАј молим те, баш да видим дал' шаљу и јесу ли ажурни. 1500 динара је смешна цифра, него ме занима да ли шаљу одмах по подношењу захтева или треба да се чека ко зна колико..
Хвала ти бураз, и извини ако ти је цимање неко.треба да се чека да се иста изради али не дуго, ја сам по Звездипитаћу све па јављам
Баш ћу наручити, лепа прича. Нек'им је са срећом у вишем рангу.
1500 динара за Србију, 15 евра за иностранствоБаш ћу наручити, лепа прича. Нек'им је са срећом у вишем рангу.