Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.944
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa uzni veću koficuMa šta i ma koliko pojela u KFC-u, ja sam gladna posle max 2 sata.
Pa ne mogu da pojedem veću, bude mi muka.pa uzni veću koficu
Pa to namerno da pojedeš odmah i sad, onako, kao kada srčeš vrelu supu. Ustaneš i odeš. Pa ogladniš i ponovo se vratiš.al što je vrelo, treba pola čuke da se smlači da možeš gristi
šipak odmah, moram da pustim da se oladiPa ne mogu da pojedem veću, bude mi muka.
Pa to namerno da pojedeš odmah i sad, onako, kao kada srčeš vrelu supu. Ustaneš i odeš. Pa ogladniš i ponovo se vratiš.
Istrpi i grizi tu vrelu piletinu!šipak odmah, moram da pustim da se oladi
jedino ako me lažešIstrpi i grizi tu vrelu piletinu!
Moraš mi verovati, druge ti nema.jedino ako me lažeš
Nisam ljubitelj brze hrane,...ali tamo kad odem, stvarno je sve po meri mog ukusa.
Piletina u sosu, pomfrit nigde bolji,...šta ste sve tamo jeli i šta biste nam toplo preporučili, a da se sprema na način, gde to nigde nije bilo iskusnije.
Hvala
U MC jedem samo sladoled i milkshake od jagode.
Tamo osobe tamnije boje kože jedu piletinu.
Ali dobro, kulinarski rasizam na stranu, zbog toga što kod mene svaki oblik rasizma prestaje, tamo gdje dobra hrana počinje.
Nisam bio, ali ukoliko je cijenama i količinom hrane slično McDonaldsu, zaobišao bih u širokom luku.
Kada me netko zove u Mac, uglavnom kažem da mu je pametnije odvesti na pizzu, pa čak i burek, zbog toga što ću u Macu pojesti sedam, osam hamburgera.
Ali OK, ne znam kakav je KFC, možda zbog Maca imam predrasudu.
Milkshake je doslovno jedino što volim tamo.U MC jedem samo sladoled i milkshake od jagode.![]()
Nikada nisam probala. Niti cu, nadam se.Nisam ljubitelj brze hrane,...ali tamo kad odem, stvarno je sve po meri mog ukusa.
Piletina u sosu, pomfrit nigde bolji,...šta ste sve tamo jeli i šta biste nam toplo preporučili, a da se sprema na način, gde to nigde nije bilo iskusnije.
Hvala
A sladoled od caramele? To tako prave i nigde više.Milkshake je doslovno jedino što volim tamo.
Uzmeš savetu, pa prepoloviš na pola. Brzo se ohladi.al što je vrelo, treba pola čuke da se smlači da možeš gristi
Nisam probao, držim se shakea.A sladoled od caramele? To tako prave i nigde više.![]()
Ovaj sladoled je najlepši na svetu!!!Nisam probao, držim se shakea.
Ma uopće ne volim tamo ići.
![]()