KFC

Sve je stvarno ukusno, slažem se, i ja rado pojedem tamo.

Ali ipak treba imati na umu da takva hrana, koliko god bila primamljiva, nije baš prijatelj zdravlja. Ima dosta zasićenih masti, trans masti (u pohovanju i prženju), mnogo soli, šećera a i kalorijska je bomba. Česta konzumacija može da poveća rizik od gojaznosti, visokog krvnog pritiska, holesterola i kardiovaskularnih problema.

Drugim rečima, super je za dušu, ali ne baš za arterije ;)

Pored stripsa i krilaca, preporučujem i Grander burger, odličan je. Uveli su i takose, mada njima nisam oduševljen. Mada, kao što Saja već reče, tamo ne treba često jesti.

Sve to sam probao i big burger i starbaks i jedno mogu da kažem: sve teško đubre i krš jeftini zašećereni u odnosu na mekdonalds.

Ide mek pa 10 praznih mesta pa ovi trovači.

Nisam ljubitelj brze hrane,...ali tamo kad odem, stvarno je sve po meri mog ukusa.
Piletina u sosu, pomfrit nigde bolji,...šta ste sve tamo jeli i šta biste nam toplo preporučili, a da se sprema na način, gde to nigde nije bilo iskusnije.
Hvala
😡

Tamo osobe tamnije boje kože jedu piletinu.

Ali dobro, kulinarski rasizam na stranu, zbog toga što kod mene svaki oblik rasizma prestaje, tamo gdje dobra hrana počinje.

Nisam bio, ali ukoliko je cijenama i količinom hrane slično McDonaldsu, zaobišao bih u širokom luku.

Kada me netko zove u Mac, uglavnom kažem da mu je pametnije odvesti na pizzu, pa čak i burek, zbog toga što ću u Macu pojesti sedam, osam hamburgera.

Ali OK, ne znam kakav je KFC, možda zbog Maca imam predrasudu.

😡

Tamo osobe tamnije boje kože jedu piletinu.

Ali dobro, kulinarski rasizam na stranu, zbog toga što kod mene svaki oblik rasizma prestaje, tamo gdje dobra hrana počinje.

Nisam bio, ali ukoliko je cijenama i količinom hrane slično McDonaldsu, zaobišao bih u širokom luku.

Kada me netko zove u Mac, uglavnom kažem da mu je pametnije odvesti na pizzu, pa čak i burek, zbog toga što ću u Macu pojesti sedam, osam hamburgera.

Ali OK, ne znam kakav je KFC, možda zbog Maca imam predrasudu.
U MC jedem samo sladoled i milkshake od jagode.😁
Tamo su najbolji. Nije val'lda da ovo nisi jeo,...vrh hedonizma. 😍
IMG_20250815_183221.jpg

Back