Keti Delansej (Cathy Delanssay) ilustratorka dečjih knjiga

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Ilustratorka dečjih knjiga,
"Ja sam francuski ilustrator i radim za knjige za decu i časopise, kartice, dopisnice, lične porudžbine (pozivnice za venčanje)
Volim da koristim različite tehnike i volim da tražim nove.
Najdraže mi je mastilo olovkom ili četkom indijskim mastilom i akvarelom, a Photoshop koristim i drugi put.
Privlače me kulture, istorija i toliko stvari u životu gde iznenađenje i nadahnuće"

photo-eulalie-cathy-delanssay.jpg
...​

Dođite plutajući kanalima Venecije, slušajte pesmu violončela i prepustite se mesecu!

Oduševljujuće ilustrovana, ova knjiga govori o romantičnoj priči o prelepoj mladoj devojci rastrganoj između dve ljubavi. Kad je očarani dečak odnese na mesec, muzičar Marcello je namami leđima snagom muzike od instrumenta napravljenog od magičnog drveta. Ovaj instrument je poznat kao violončelo po dečaku koji ga je izradio. Ova šarmantna priča govori o tome kako izbori koje donosimo oblikuju naš život i pomažu nam da rastemo.

Prekrasno ilustrovana, ova knjiga govori šarmantnu basnu koja se retko viđa u modernim dečjim knjigama. Bogata simbolikom i divnim temama samoizražavanja, kao i samosvesti i ličnog rasta, ovo je vrsta knjige koju čitate tokom svog života.
water-star-by-cathy-delanssay-diamond-painting-diy-kit-full-drill-525515.jpg

Back