Kesnuti iz milosti

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odlucio sam da se igram malcice i ukapirao da zeli da se kresne samnom do ludila.
[da on misli da je dobro igrati se, i lijepo, ne bi reko da je htio da se igra "malcice" nego bi reko "mnogo" "najvise sto sam mogo", jer ko misli za sebe da je dobar covjek, i ko pri tom za nesto da je dobro misli, taj to sto je dobro voli da radi mnogo, a ne malo. A on se predstavlja kao neko ko je dobar, kao neko ko bi (iako ne zna da je to nemoguce) da ima sa zenom seks iz sazaljenja]
[igrati se ovdje ne znaci da su igrali neki sport, nego znaci: OBMANJIVATI, LAGATI. A ti koji seksualne stvari koje ne spadaju u cin seksa nazivaju "igrama" su neiksreni ljudi, a i glupi, jer misle da je flert pun stila i ozbiljnosti i iskrenosti nemoguca stvar. U nekisrene a pametne, a takvi postoje, ne spadaju oni neiskreni koji ocekuju da ce se svako pametan ili normalan sloziti da je flert igra.]
ONA SE, AKO STVARNO IMA 35, ili bilo koliko, 18, 88, PALI NA ONOGA KO NE MISLI O SEBI DA NE UMIJE DA NAPALI ŽENU ISKRENOŠĆU, NA ONOGA KO NE MISLI DA JE ISTINA O NJEMU BIJEDNA, ILI ONOGA KO TO MISLI A ISKREN JE IPAK, A NA ONOGA KO EM LAŽE, EM MISLI DA NA ISKRENOST NE MOŽE DA SE DOPADNE ŽENI JER JE ISTINA O NJEMU BIJEDNA - NA TOGA SE ETO NE PALI!I

Drugo, kad neko kaže da žena ima 35, i očekuje da ja i sam iz toga što je to reko pomislim da nije neka riba vjerovatno, teško kao da je, čim ima 35 - ja onda mislim da je taj neko lud. I kažem mu to uoči. Većina ljudi stvarno misli da teško da neka od 35 može bit riba, rijetko, jer većina ljudi je luda i ja obavezno kažem toj većini da je luda, i da mi je predmet podsmijeha.

Treće, znači ti jesi kao većina, ali to mi ne predstavlja nikakvu prepreku da kažem isitinu da je mišljenje koje dijelite ti i ta većina nenormalno, i da se gorohotom smijem kad čitam što pišete. Znači: kažeš da voliš iz sažaljenja da zadovoljavaš ženu, a ja ti kažem da žene da zadovoljavam ne volim (a što ne volim to i ne radim) ni iz ljubavi. Jer žena se i pali jedino i samo i isključivo ako vidi da je muškarac tažio da bude zadovoljen na način koji bi mu prijao i kad bi bio potpuni koristoljubivac, egoista, i to egoista koji zna što valja i koliko vredi dijamant. A ako je normlna onda shvata da to što je neko u seksu egoista ne znači da je inače to, a i zna da ako je egoizam nenormlan van seksa to znači da je u seksu normalan, i da oni koji u seksu oće nju da zadovolje makar i sekund, a ne da ona svo vrijeme zadovoljava njih, ustvari oće da time postignu da ona bude obmanjena pa pomisli da je neka loša osobina koju oni imaju van seksa oprostiva, da im ne treba to zamjerati, da je to kod njih iz bolesti loša crta ličnosti, a ne da su loši iz volje da budu loši.

Poslednja izmena:
Ustvari ja sam lud, kao da ce se sto promijenit na bolje sto sam ista pisao, sto da ja kad je neko djetinjast pa oce da "se igra malcice" ne pustim to dijete da se igra igre "slagao sam zenu da bi mi dala" kad ta kradja gdje ti lazes da bi dobio nesto sto neko nece da ti da ovako i ne moze da bude izvedena dobro, jer narod je toliko glup da ne zna ni sto vredi, pa onda krade bezvredne stvari... Na primjer neko ko misli da zena od 35 godina nije nesto jer ima 35 godina, taj sigurno ne zna sto vredi, taj ce ako zna da za kradju ima jedan minut pa mora da bira oce li da ide u sobu desno gdje je srebro ili ovamo dje su dijamnati, ne moze stic na oba mjesta, da ode tamo dje je srebro...

Odlucio sam da se igram malcice i ukapirao da zeli da se kresne samnom do ludila.

Mislite li da je ispravno da je kresnem iz milosti,nije da mi se ne dize na njiu i sigurno da ce nam biti lepo al nisam siguran do koje mere jer nemam tu jacinu zelje za njom...

Sta bi ste vi u na mom mestu?
Odluka ti nije dobra i nije ispravna,ne treba se igrati sa ljudima ( mislim sad na ženski rod) :D ..
A drugo,vezano za dilemu oko te žene koja ti se i ne svidja ,ne razumem,zašto bi ti bio dobročinitelj ?
Kome ? ženi koja te ne privlači dovoljno ?
Možeš da budeš human na drugi način.

Treba da je ignorišeš,kao da ne postoji.

Odluka ti nije dobra i nije ispravna,ne treba se igrati sa ljudima ( mislim sad na ženski rod) :D ..
A drugo,vezano za dilemu oko te žene koja ti se i ne svidja ,ne razumem,zašto bi ti bio dobročinitelj ?
Kome ? ženi koja te ne privlači dovoljno ?
Možeš da budeš human na drugi način.

Treba da je ignorišeš,kao da ne postoji.
to je problem,ne mogu je ignorišem.
kako god sretnemo se.

to je problem,ne mogu je ignorišem.
kako god sretnemo se.
Kakve veze ima što se srećete.
Kulturno i učtivo je pozdraviš ( dobar dan i dovidjenja) .
Šta treba posle da ti se nakači i njen muž,otkud znaš kakvih sve budala ima.

Meni dug priča za njegovog nekog drugara koji je bio u šemi sa nekom udatom ženom,pa je za dlaku pobegao ovome,hteo lik da ga slomi sa metalnom šipkom,bila jurnjava oko zgrade :D

E stvarno ste negativni, tacno cete ga ubediti da odustane, i ta jadna zena ce morati da trazi novog potencijalnog ljubavnika, zali boze sav njen trud, cekanje, lisavanje, pa jel treba sve iz pocetka da organizuje kad joj se nas drug Hero vec tako fino nasao, kad su se sve kockice uklopile i samo treba da zapocnu romansu, onako konkretno da zapocnu. Nemojte bre tako, mislite na nju, pa Hero to zbog nje radi, da nesebicno pomogne, podrzimo ga zato.

Putujmo@ --Ne treba mi sa njom.
veliki rizik

- - - - - - - - - -

E stvarno ste negativni, tacno cete ga ubediti da odustane, i ta jadna zena ce morati da trazi novog potencijalnog ljubavnika, zali boze sav njen trud, cekanje, lisavanje, pa jel treba sve iz pocetka da organizuje kad joj se nas drug Hero vec tako fino nasao, kad su se sve kockice uklopile i samo treba da zapocnu romansu, onako konkretno da zapocnu. Nemojte bre tako, mislite na nju, pa Hero to zbog nje radi, da nesebicno pomogne, podrzimo ga zato.
To da..ali je mozda pametnije da se ohladi i ostanemo na nekom dobrom poznanstvu.u pravu su ljudi :)

Back