- Poruka
- 7
pa onda si ti nerazuman.Ja te nisam razumeo ni pola..
samo nastavi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onda si ti nerazuman.Ja te nisam razumeo ni pola..
samo nastavi![]()
[da on misli da je dobro igrati se, i lijepo, ne bi reko da je htio da se igra "malcice" nego bi reko "mnogo" "najvise sto sam mogo", jer ko misli za sebe da je dobar covjek, i ko pri tom za nesto da je dobro misli, taj to sto je dobro voli da radi mnogo, a ne malo. A on se predstavlja kao neko ko je dobar, kao neko ko bi (iako ne zna da je to nemoguce) da ima sa zenom seks iz sazaljenja]Odlucio sam da se igram malcice i ukapirao da zeli da se kresne samnom do ludila.
Odluka ti nije dobra i nije ispravna,ne treba se igrati sa ljudima ( mislim sad na ženski rod)Odlucio sam da se igram malcice i ukapirao da zeli da se kresne samnom do ludila.
Mislite li da je ispravno da je kresnem iz milosti,nije da mi se ne dize na njiu i sigurno da ce nam biti lepo al nisam siguran do koje mere jer nemam tu jacinu zelje za njom...
Sta bi ste vi u na mom mestu?
to je problem,ne mogu je ignorišem.Odluka ti nije dobra i nije ispravna,ne treba se igrati sa ljudima ( mislim sad na ženski rod)..
A drugo,vezano za dilemu oko te žene koja ti se i ne svidja ,ne razumem,zašto bi ti bio dobročinitelj ?
Kome ? ženi koja te ne privlači dovoljno ?
Možeš da budeš human na drugi način.
Treba da je ignorišeš,kao da ne postoji.
Razmisljao sam o tome..al to prolazno traje vec 4 mes.
Kakve veze ima što se srećete.to je problem,ne mogu je ignorišem.
kako god sretnemo se.
To da..ali je mozda pametnije da se ohladi i ostanemo na nekom dobrom poznanstvu.u pravu su ljudiE stvarno ste negativni, tacno cete ga ubediti da odustane, i ta jadna zena ce morati da trazi novog potencijalnog ljubavnika, zali boze sav njen trud, cekanje, lisavanje, pa jel treba sve iz pocetka da organizuje kad joj se nas drug Hero vec tako fino nasao, kad su se sve kockice uklopile i samo treba da zapocnu romansu, onako konkretno da zapocnu. Nemojte bre tako, mislite na nju, pa Hero to zbog nje radi, da nesebicno pomogne, podrzimo ga zato.