Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti se otvori pa kupi onu kvalitetnu sto nije od papira![]()
najvise mrzim papirne kese, a nemaju plasticne u ponudi..Mrzim plasticne kese sa ubacenim sredstvima za razgradnju...MRZIM.
Kad ce da se zakonom zabrani to vestacko raspadanje kesa...izuzetno je stetno, bolje kesa u komadu pa je nadjes istu samo zaprljanu posle 49 godina....
Ne idem u Lidl-Da li vam je gloopo kad u Lidlu stavljate stvari u kesu od Maksija?![]()
Nije, bogami, ponosna sam tetka jedne fine Maksi kese i rado zamahnem njome onako kao bičem pred graciozno pakovanje stvariZa pocetak jedna lepa pesma a onda pitanje
Da li vam je gloopo kad u Lidlu stavljate stvari u kesu od Maksija?![]()
Ni najmanje.
Glupo mi je sto u Lidlu imaju samo papirne kese koje nisu ni za sta.
zashto!?Ne idem u Lidl-
Ne podnosim ga.
Nije, koristim one cegere platnene maxi u idei i kontra KESE NE KUPUJEM! One koje imam ili neko donese gledam da koristim više puta.Za pocetak jedna lepa pesma a onda pitanje
a jel si ti čuo nekad za pojam "ekologija"?!ali stvarno, salu na stranu, bas je idiotski sto imaju te papirnate koje se raspadaju a nemaju krstenu nature nonfriendly kesu.
Treba bube da jedeš kako bi bilo dovoljno ajfona za bogateKaže ekologija i da su krave najgori zagađivači i šta sad, treba da ne jedemo supu i bifteke, pa ne ide to.
zagađivači ne, to ne kaže ekologija.Kaže ekologija i da su krave najgori zagađivači i šta sad, treba da ne jedemo supu i bifteke, pa ne ide to.
Pjesmu neću poslušati.Za pocetak jedna lepa pesma a onda pitanje
Ne kapiraa jel si ti čuo nekad za pojam "ekologija"?!
znaš to to je ona priča da se prirodni materijali poput papira/kartona recikliraju (ili ako se baš i sagore onda su približno CO2 neutralni), a npr. plastika uglavnom ne i da joj za razgradnju u prirodi treba nekoliko stotina godina, a ako se sagori oslobađa CO, CO2 i mnogi opasni gasovi po zdravlje ljudi.
kapiraš?!![]()
u svetu je tako. a kod nas je ekologija: daj da uzmem jos plus 10 dinara na kesia jel si ti čuo nekad za pojam "ekologija"?!
znaš to to je ona priča da se prirodni materijali poput papira/kartona recikliraju (ili ako se baš i sagore onda su približno CO2 neutralni), a npr. plastika uglavnom ne i da joj za razgradnju u prirodi treba nekoliko stotina godina, a ako se sagori oslobađa CO, CO2 i mnogi opasni gasovi po zdravlje ljudi.
kapiraš?!![]()
Ja mislila da ćeš da se pitaš šta se dešava kada potrošite sve kese koje čuvate u drugim kesamaZa pocetak jedna lepa pesma a onda pitanje
poslusaj, odlicna je..ne zezam se.Pjesmu neću poslušati.