okosokolovo
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
U toku zasedanja i "ona" je pratila tok sednice. Slika: http://www.astahost.info/images/6475kesa u skupstini.JPG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e i ja sam je video ,a sta to treba da znaci jel gledao neko ?
kontam da je onda zapakovala bar 6 komada da nosi kuci ,muzu , deci,tasti i komsinici i kupus salatu pride ,vis da je puna kesa upitanju
posto je kesa zuta jasno je da je neki demokrata spakovao komplet rucak iz skupstinske kafane da ponese kuci![]()
Da li su oni svesni da plastika zagađuje čovekovu okolinu, mislim u vranju su zbog toga zabranili plastične kese![]()
Da li su oni svesni da plastika zagađuje čovekovu okolinu, mislim u vranju su zbog toga zabranili plastične kese![]()
Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Martinović ostavio je danas, u nastavku sednice, žutu kesu iza skupštinske govornice uz tvrnju da je takav paket Demokratska stranka (DS) delila biračima kako bi dobila njihove glasove.
Ne brine mene kesa nego zašto drugarica Jovanović uopšte više ne dolazi na svoje mesto?