Smajlica
Primećen član
- Poruka
- 850
V0ditelj je bash swadak
)))))))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aleksandrica_k:Ja gledam, bas je dobar kviz, a i voditelj. Ubedljivo najveci biser su bile neke tri devojke koje nisu znale da se padezi menjaju po deklinaciji...i kada su cule odgovor...a onda je usledio komentar "jao, bice nas sramota kada nas vidi profesorka srpskog"!
Jedan decko nije znao cija sapa donosi srecuda bi pitao slucajnog prolaznika i dobio odgovor-od slepog misa
no comment!
E gledala sam to....aleksandrica_k:Ja gledam, bas je dobar kviz, a i voditelj. Ubedljivo najveci biser su bile neke tri devojke koje nisu znale da se padezi menjaju po deklinaciji...i kada su cule odgovor...a onda je usledio komentar "jao, bice nas sramota kada nas vidi profesorka srpskog"!
Jedan decko nije znao cija sapa donosi srecuda bi pitao slucajnog prolaznika i dobio odgovor-od slepog misa
no comment!
Petkom od 20h! A, mislim da repriza ide subotom... Super je osmisljen... Mogli bi ovo da urade i u drugim gradovima Srbije!Shadow of dark:Gledam ponekad. Kad nadjem na Fox-u. Kojim je danom i u koliko sati? Nije loše. Baš volim da gledam!
defiant_girl:Petkom od 20h! A, mislim da repriza ide subotom... Super je osmisljen... Mogli bi ovo da urade i u drugim gradovima Srbije!![]()
A jel se sećate kada je jedna cura pr0valila da p0st0je četri p0la? xaxaxa ;D
jbt, jeste li gledali onu novogodishnju emisiju! Lik osvojio 72000 dinara. Ishao kod babe, pa usput svratio do apoteke i prodavnice da kupi voce, pa ostavio to kod babe i na kraju se vratio kuci!!!