Keš kredit

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAD~

Aktivan član
Poruka
1.916
Da li neko zna kakva je šansa da dignem keš kredit na 4-5 godina od 4000-5000 evra? U dinarima. Problem je što sam prijavljen na minimalac, a rata bi mi bila oko 12000 din. Zaposlen sam za sralno treća godina. Radim privatni posao i imam dosta veća primanja, ali samo sam prijavljen na minimalac. Da li ima šanse da mi daju? Ako neko ima iskustva bio bih zahvalan.

Da li neko zna kakva je šansa da dignem keš kredit na 4-5 godina od 4000-5000 evra? U dinarima. Problem je što sam prijavljen na minimalac, a rata bi mi bila oko 12000 din. Zaposlen sam za sralno treća godina. Radim privatni posao i imam dosta veća primanja, ali samo sam prijavljen na minimalac. Da li ima šanse da mi daju? Ako neko ima iskustva bio bih zahvalan.
Sad ti neću biti ni od kakve pomoći, ali što ne odeš na sajt neke banke (ili konkretno te gde misliš da uzmeš kredit) pa potraži koliku kreditnu zaduženost na platu dozvoljavaju. Više nisam u tim vodama, pa nisam u toku do kojeg se procenta plata može zadužiti, ali to bi trebalo da stoji na sajtu svake banke, ili prosto guglaj "kolika je dozvoljena kreditna zaduženost u srbiji". Sigurno će ti nešto izbaciti. Meni to zvuči malo mnogo na minimalac, ali ne drži me za reč. Banke neće uzeti u obzir primanja koja ti imaš mimo onoga na koliko si prijavljen i plaćaš porez, pa makar imao i milion rsd mesečno pored tog minimalca. Banke računaju samo ono na šta si prijavljen, samo toliki iznos, i od njega se računa koliko se čovek može zadužiti.

Back