Kerum - Ispao sam rasista!

Pa?
Jel gradonačelnik Niša visokopozicionirani državni službenik u Srbiji? :mrgreen:
Bez obzira gdje dao izjavu, ipak se radi o lokalnoj gluperdi čiji se stavovi ne mogu generalizirati jer njega nisu izabrali građani Hrvatske, nego građani Splita.Stanković ga je prvenstveno pozvao jer je u zadnje vrijeme pravio ispade i svađao se s novinarima, te zbog malih plaća koje imaju njegovi radnici.
I zbog sukoba interesa u kojem se našao.

Sta znaci ovo boldovano? :think:

Pa..to treba i da vas brine..On je izabran na lokalu..manifestuje raspolozenje mase..udvara se svojim biracima koji isto misle.

Samo nam sad jos reci da su gradjani Splita poznati po toleranciji i demokratskim vrednostima ...:dash:

Sta znaci ovo boldovano? :think:

Pa..to treba i da vas brine..On je izabran na lokalu..manifestuje raspolozenje mase..udvara se svojim biracima koji isto misle.

Samo nam sad jos reci da su gradjani Splita poznati po toleranciji i demokratskim vrednostima ...:dash:

Ne mogu ja to reći.
Građani su odabrali čovjeka najbližeg njima.
Ako je to Željko Kerum, znači da se njegovo razmišljanje sviđa većini građana, jer ga je većina i izabrala!

Ali ponavljam, TO JE NA LOKALNOM NIVOU !!!

Ponavljas vec receno..smanjice ti se ocena..:zper:

Ko Klodovik, čudo jedno.

klodovik_1.jpg

Prepričaću samo jedan vic koji je stariji od Kerumova ispada a koji se pričao u Hrvatskoj i koji izaziva salve smeha...Ide ovako..

Jozo iz neke zabiti u Zapadnoj Hercegovini ode na pecanje i ulovi zlatnu ribicu. I sad klasika. Kaže ribica, pusti me, ispuniću ti tri želje...hajde govori šta bi želeo...

- Pa najnoviji tip Mercedesa,to bi volio imati, kaže Jozo..I stvarno pred njim se ukaza novi, novcat Mercedes... Odušuvljeni Jozo gleda Mercedes i kaže..

- Evo i druga želja...Volio bi imati naljepšu kuću u Grudama...

- E, čeka te tamo naljepša kuća, kaže ribica, nego poželi ti i treću želju pa da se rastajemo..

Misli se Jozo, misli i konačno smisli...

- Ma da imam nešto što nema ni jedan Ercegovac...

- E, i to će te dočekati kad dođeš kući...

Sedne Jozo u Mercedes, zaputi se kući i u Grudama ga stvarno dočeka prelepa hacijenda. Parkira se u dvorište, izađe iz auta, kad sa terase, zove ga žena..

- Požuri Jozo, evo stiga ti zet iz Beograda.... :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Mislim daje covek dobro i poshteno reko sta misli.

Ja isto ne bih voleo da imam nishta sa njima, ni pitje u kafani da pijemo.

Kamo lepe srece da nas vishe niko ne sastavi u istu drzavu .
Na zalost , sudeci po ovim izvinjenjima, pakuju nam opet neko novo "bratstvo i jedinstvo"

I shta je tu loshe shto je neko rasista?

Ja poznajem i neke shto su komunisti pa nishta.
Kolko su samo komunisti zla naneli i ljudi pobili pa se i dan danas slobodno diche svojim zlochinima.

Rasisti su jedan fin svet koji se zalaze za ocuvanje biodiverzita za razliku od globalista koji bi da sve izmutjkaju u neku sivu amalgam miksturu koja nece imati moralni osnov da se usprotivi globalistichkom planu.

Naravno uz ogradu da u svakom zhitu ima i kukolja.

A ovaj crow je jednostavno moron a ne rasista.

Poslednja izmena:
mogao je bar da ostane ustasha do kraja
ovako je samo ispao ustashka picqa
tipichno

сад ће га његови МРЗИТЕЉИ ИЗДАЈНИКА КОЈИ ГОВЕРИ ИЈЕКАВСКИ ваљда добро напуцати. нормално ако још има прафих рвата а не само покатоличеног рватског цвијећа

Back