Keri blu terijer

• Začetnik teme Začetnik teme wasy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja sestra ima dve zenke Kerry-ja koje su vec matore. I ja sam imala muzjaka. Da, divan temperament i divan pas (predivno izgleda kad je sredjen), mnogo smo ga voleli. Ali, nije lak za drzanje i stvarno pravi ljubitelji treba da ga imaju. Dlaka je uzas za odrzavanje i sto se tice sisanja i cesljanja (sad imam pudlu i mogu reci da nije ni za porediti), vrlo su privrzeni cak toliko da nece ni da mrdnu bez tebe sto mi je onemogucavalo da ga drzim u stanu (arlaukao je citavo vreme dok je bio sam pa kad smo isli negde morali smo da ga ostavljamo u kolima), i definitivno nije za stan jer trazi akciju. Ipak toj rasi treba dvoriste. Upeli smo tako dobro da ga izdresiramo da nije bio potreban ni povodac. Nije cak ni macku jurio prilikom setnje ako mu nismo dozvolili. Inace, vrlo su trpeljivi prema deci i ljudima uopste ali mrze druge pse. Nase zenke su u odvojenim kavezima i ako se puste zajedno napolje odmah se potuku. Eto mojih iskustava :)!

Pa mislim da je ipak ova rasa najbolja ne svetu, i sretan sam sto imam jednog muzjaka i zenku Louisbourgh krvne linije, ciste, sto je retkost za danas i ako da ovaj zivot malo srece na prolece cu imat i stence iz kombinacije mojih pasa.
Istina da je mali tesko za odrzavanje, ali svaki dan 6 minuta i problem nestaje.
Inace moj muzjak je bio u kuci i jako je voleo tamo, ali kada je stigla zenka, onda su morali napolje, jer su obelezavali teritoriju jedan za drugim.
Cim bude proradilo ovo g...o do SKS Wireless interneta postavicu i slike mojih pasa.

Pa mislim da je ipak ova rasa najbolja ne svetu, i sretan sam sto imam jednog muzjaka i zenku Louisbourgh krvne linije, ciste, sto je retkost za danas i ako da ovaj zivot malo srece na prolece cu imat i stence iz kombinacije mojih pasa.
Istina da je mali tesko za odrzavanje, ali svaki dan 6 minuta i problem nestaje.
Inace moj muzjak je bio u kuci i jako je voleo tamo, ali kada je stigla zenka, onda su morali napolje, jer su obelezavali teritoriju jedan za drugim.
Cim bude proradilo ovo g...o do SKS Wireless interneta postavicu i slike mojih pasa.

Ipak si morao poslusati starije!:)

my.php
[/URL][/IMG]

pa jos jednom

Wasy, ја сам мало припомогла око ове претпоследње слике. Чини ми се да је лепше да буде у већој резолуцији, лепше се види пас. Ако ти треба помоћ око постављања слика, јави ми!
Поздрав!
п.с. надам се да ми не замераш.

Back