Ker kao sopstveno dete

Danas sam se vraćala iz prodavnice i videla jednog lepog momka sa kučetom a ja veoma volem životinje i prišla sam mu da pogladim kera a taj momak kaže da je taj ker njegovo dete i on njemu tata. Meni lično to nije baš jasno razumem da ljudi volu životinje volem ih i ja ali da kažem da mi je ker moje sopstveno dete mi to nije normalno. Lep momak, mnogo lepu frizuru ima vidi se da se pazi i mnogo se lepo obukao sav je moderan naparfemisan i čist onako svaka devojka bi verujem mnogo volela da bude sa njim obrve su mu kao nacrtane izgleda kao princ iz bajke a on umesto da traži devojke i osniva porodicu on ima tog kera ćak mu je i frizuru napravio i ima mašnu na vrhu glave sve je to lepo ali ipak previše šta je to u glavama današnjih dečaka nije mi jasno ali sve više ima tih šta su roditelji kerovima i ostalim zverima a ne čoveku. A ima i onih šta rode decu i vaspitali ih tako da su im kerovi brača i sestre samo zbunjuju decu izumrečemo kao vrsta

Сви ови ,,нормални" и ,,здрави" којима је болесно што себе неки сматрају родитељима својих љубимаца, а љубимце својом децом - да ли би вам болесније било запажање да од деце имате извесна очекивања после одређеног узраста и да се о њима не старате више отада, а о љубимцима се ипак старате до краја живота (њиховог или вашег), што их некако дефинише као господаре, а вас слуге, које за њима чисте, за њих раде, хране их, угађају им, итд?

Људи који себе називају родитељима љубимаца, не мисле то у буквалном смислу наравно, него се ради о тепању. То може, а и не мора да се свиди свакоме, али је крајње неукусно и на крају крајева баш претеривање етикетирати као нешто болесно. Штавише, пре би такве особе које олако етикетирају све што лично нису, било поштено назвати болеснима. Та потреба да се све што не волимо опљуне и омаловажи је тешка патологија. Имам псе и волим да их називам бебама иако их не сматрам за своју децу. Називам их и гованцима, дебилима, сморовима, и много чиме још за шта их не сматрам. Кад би ми неки љубитељ животиња рекао да је болесно што пса називам бебом или говнетом, помислио бих озбиљно да има неких психичких проблема.

Evo moja drugarica je dala 8000 eura za lečenje crnog labradora

Njen pas je pojeo otrov sto su psihopati namjerno pobacali da kerovi to jedi i da uginu

Bolnica, operacije odlazak na kontrole pa opet infuzije opet ljekovi , noćenje u bolnici , mjesecima je to tako išlo i na kraju ga uspava

Ljudi koji imaju kucnog ljubimca s pravom kažu da je to član porodice , pružaju mu ljubav , pažnju i njegu kupuju igračke cesljaju hrane za uzvrat dobiju ljubav , pažnju , radost

Ne vidim gde je problem ako ka uvrće otkljucam stan i mačka dotrci a često me već i čeka skoči na komodu i njezno me mazi po glavi i kosi “došla mama bebo “ a ona prede i trci zamnom

Ja tu ne vidim problem

A i bas me zabole goozica šta ko komentariše i smatra normalnim !!!!

Pogledajte prilog 1239501

Evo jedna iz kreveta :))))))
Sve više i više citam vesti kako truju životinje ...to nije samo zato što mrze životinje nego se tako i svete nekima.

Баба, ти си легенда. :lol: Цркох од смеха.:lol: :lol:

Одличн/а си! ;)
ali sve više ima tih šta su roditelji kerovima i ostalim zverima a ne čoveku. A ima i onih šta rode decu i vaspitali ih tako da su im kerovi brača i sestre samo zbunjuju decu izumrečemo kao vrsta
Kerovi i ostali zverovi 🙀
Blizi nam se apokalipsa, ljudi nazivaju kerove zverove bebama 😱😱😱

Back