Kemtrejlsi

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.443
Vjerujete li zaista u njihovo postojanje ili ih smatrate teorijom zavjere?
Danas nesto sjedim na dvoristu i pogledah u nebo, bilo je isprepletano tragovima aviona.
Pomislila sam na kemtrejlse, ali opet mislim,to su samo avioni. 🙂
Mada,nista nas ne moze iznenaditi.

Najobičniji tragovi koji ostaju za avionima pod određenim atmosferskim uslovima. Oko ovoga se naučna zajednica slaže i nema nimalo sumnje u to.
A ako se razmisli samo malo logički, dođe se lako do zaključka da, kad bi zaista neko na takav način hteo da prska ljude s nekim ciljem, avioni bi morali puno niže da preleću, jer inače vazdušne struje utiču tako da to čime se prska završi stotinama ili hiljadama metara dalje od cilja. Zato se prskanje komaraca radi na svega nekoliko metara iznad površine tla.
Ovu teoriju zavere je popularizovao 1999. američki radio voditelj Art Bel.
https://web.archive.org/web/2013030....mil/shared/media/document/AFD-051013-001.pdf

Ovo sam ja snimila nebo iznad moje kuće. Tu prolazi koridor,ali u istom danu ne ostavljaju svi
avioni tragove. Neki ispuštaju "kondenzovane tragove" a drugi ništa..
DSCN0702.JPG

Da...nekad se znalo sta je trag aviona,duga,tanka,bijela linija.🙂
I kad vidimo na nebu pomislimo zelju.😃
A sad nesto nedefinisano.😂
Čim vide da je nebo blistavo plavo eto ih odnekud i nebo postaje mutno plavo.
Ispuštaju svi, samo se uvek ne primeti, a ne primeti se jer logično nisu uvek isti atmosferski parametri...

Ako poraste temperatura, vazdušni pritisak, ili opadne vlažnost vazduha, kondenzacija će se raspršiti u roku od odmah, tj. neće se videti.
Da ali lete i isto vreme i uslovi su isti..no o tome sam nekad dosta pisala..
Ovo sad je samo da podržim ovaj forum o ekologiji.

ground1.jpg

U svakom slučaju, kratko nakon raspršivanja ovog spreja iz vazduha mnogo ljudi u zahvaćenim područjima oboli od raznih respiratornih poremećaja kao i bolesti sličnoj gripu. Sve je to praćeno i povećanim mortalitetom kod starijih osoba i dece. Takođe se kod stanovništva javlja i jedna opšta letargija, kao i neki drugi simptomi oboljenja nervnog sistema.
amsterdam_29-01-03.jpg

Tačno je to da najčešće rasipaju hemtrejlse po mraku ili kada je oblačno, mada nije neobično da
ih vidiš i usred dana i kada je vedro nebo. Ionako, većina ljudi kao da je mentalno programirana
da ih ne vidi, ili ako ih i vidi, da ne vidi ništa čudno u tome.

Redovni je profesor Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu i nekadašnji asistent na Prirodno matematičkom fakultetu, na departmanu za mikrobiologiju, tvrdi
"videcete mnostvo naucnih radova iz respektabilnih casopisa koji se bave sastavom kemtrejlova, uticajem na poljoprivredu, zemljiste, razlicite vrste. ljudi ne gledaju izvore. izvori postoje. podaci postoje."
"sastav se menja zavisno u koju svrhu se koriste"
"u juznoj Americi je recimo korisceno aerosolno zaprasivanje za masovnu, kako je receno, vakcinaciju stanovnistva"
:zcepanje:

Back