gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Има ли неко искуства са њима? Да ли стварно помажу код смањеног либида?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, мада сличноSta je to istezanje jajca
Тако барем каже извор (гугл)Не, мада сличното су заправо вежбе које јачају карличне мишиће и имају утицај на сексуалну функцију
Probaj neki preparat na bazi tribulusa terrestris za libido ili cijalis minimalne doze ako imaš probleme sa potencijom.Има ли неко искуства са њима? Да ли стварно помажу код смањеног либида?
Има ли неко искуства са њима? Да ли стварно помажу код смањеног либида?
То за 2 данаPrvo odeš i proveriš nivo testosterona. Ako ti je nivo testosterona ok onda nemaš smanjen libido, već neki drugi problem.
Сваки дан 250 трбушњака одједном, 4 пута 25 склекова и јако често преко 15000 корака. Не живим седелачки животManje sedenja, vise zdravog zivota napolju, vise sporta, vise kretanja....ako sa 19 godina ne pravis bar 15.000 koraka dnevno (pod uslovom, naravno, da si fizicki zdrav), bem ti takvu mladost.
Da, rekao si ranije da si pio razne antidepresive, ne znam uzimas li jos, ali to definitivno utice na sve i svasta pa i na libido.Сваки дан 250 трбушњака одједном, 4 пута 25 склекова и јако често преко 15000 корака. Не живим седелачки живот
Наравно, по том питању сам доста добар па се и чудим. Свуда читам - спорт, и још 5,6 ствари које свакодневно већ радим... Када је у питању природно лечењеDa, rekao si ranije da si pio razne antidepresive, ne znam uzimas li jos, ali to definitivno utice na sve i svasta pa i na libido.
U svakom slucaju, kretanje je mama za cirkulaciju, odrzavaj tempo da se sto vise kreces, jer dobra cirkulacija je pola zdravlja.
Смањио сам их за упола, тј, два лека. Размишљам баш често. Медитирам.Možeš li probati da izbaciš antidepresive i da središ u glavi šta treba na prirodan način:
-razmišljanjem
- suplementima
- fizičkom aktivnošću
-psihoterapijom kod stručnjaka
?
Ja sam uvijek za zdraviji i stalniji, a makar veoma dugotrajniji način
Смањио сам их за упола, тј, два лека.
E pa, onda mozes sigurno i rijesiti probleme, razmisljanja da bude zrelija.Размишљам баш често. Медитирам.
Mislila sam na adaptogene, i ove neke specificnije. To se ja ne razumijem, ali sigurno ima, ima svega.Суплементи - не користим их али сигурно да дневно поједем преко килу воћа и поврћа заједно
Pa nisi bio kod prave osobe vjerovatno.Ако би постојао начин сврставања по физичкој активности, потпадао бих под врло активне
Са стручњацима сам завршио. 2 године јебаде, ништа ми нису помогли, ни психијатри ни психолози. Да не идем даље од тога. Нема ђе нисам био
Ja svaki dan ispunim 10 000 +.Manje sedenja, vise zdravog zivota napolju, vise sporta, vise kretanja....ako sa 19 godina ne pravis bar 15.000 koraka dnevno (pod uslovom, naravno, da si fizicki zdrav), bem ti takvu mladost.
Хвала ти.E pa, onda mozes sigurno i rijesiti probleme, razmisljanja da bude zrelija.
Mislila sam na adaptogene, i ove neke specificnije. To se ja ne razumijem, ali sigurno ima, ima svega.
Pa nisi bio kod prave osobe vjerovatno.
Ali ja ne znam kako mislis da ti psihijatar moze pomoci, kad oni samo daju tablete jer su u bazi doktori.
A psiholozi, ako ides drzavno, ne moraju zavrsiti nikakve edukacije itd.
Pritome, mladi nemaju iskustvo. A i mkzda ti treba muski psiholog.
Kapiram, jer si kusko, najbolje bi bilo ici muskarcu, iskusnom i dobrom psihologu. I platiti sta treba kesa.
Ali, ti najbolje znas koji si ti osobe. Srecnoooo ti. Vjerujem da ces uspjeti.