Ja sam bio na Krfu, i krf je lep
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam bila nigde u GrckojJa sam bio na Krfu, i krf je lep
GrčkaKao mala to je bila Hrvatska, pa kao malo veca mala Crna Gora...Onda sam spajala posao i uzivanje pa su bile opet Hrvatska i Slovenija a onda sam krenula malo na istok u Aziju i tako...
Azija je prejeftina u odnosu na Evropu samo je put skuplji...
A ti?
Koliko sam shvatio ti si urednik ovog foruma ?nisam bila nigde u Grckoj
Krf mi je bio zbog zelenila destinacija na koju sam zelela otici pre par godina![]()
Možeš i njemu a možeš i meni, svejedno jeOdličan putopis,kapa dole, jako detaljan i lepim stilom pisan. Svaka čast, lepo je bilo podsetiti se svih prelepih mesta i plaža, prirode na Kefi.
Koliko sam shvatio ti si urednik ovog foruma ?
Ja imam nekih putopisa sa Krfa, Lefkade, Kefalonije, okoline Amudje , gde smo letovali niz godina - zbirno više od 100 dana (115 valjda)
Da li da nastavim ovde, ali moj putopis počinje od Krfa,. pa redom Lefkada, Kefa, Zante,..
Ali, ja pišem PUNO drugačijim stilom,.. ne znam koliko prikladnom za ovde. Fotke su mi ok.
Da ja tebi pošaljem linkove mojih putopisa (na PP) koje bih malo preradio za ovde, ali malo...
Ili i @fortes -u ?
edit: Fortes je ovde mod,... Da pošaljem oboma,. ili ?
Na drugom forumu su mi putopisi...
Otvori slobodno novi i stavi svoje utiske na način na koji želišOdličan putopis,kapa dole, jako detaljan i lepim stilom pisan. Svaka čast, lepo je bilo podsetiti se svih prelepih mesta i plaža, prirode na Kefi.
Koliko sam shvatio ti si urednik ovog foruma ?
Ja imam nekih putopisa sa Krfa, Lefkade, Kefalonije, okoline Amudje , gde smo letovali niz godina - zbirno više od 100 dana (115 valjda)
Da li da nastavim ovde, ali moj putopis počinje od Krfa,. pa redom Lefkada, Kefa, Zante,..
Ali, ja pišem PUNO drugačijim stilom,.. ne znam koliko prikladnom za ovde. Fotke su mi ok.
Da ja tebi pošaljem linkove mojih putopisa (na PP) koje bih malo preradio za ovde, ali malo...
Ili i @fortes -u ?
edit: Fortes je ovde mod,... Da pošaljem oboma,. ili ?
Na drugom forumu su mi putopisi...
Mi jesmo,.. Uvek na moru iznajmim čamac,.. I ovde ga vozim na Tamišu,... Sa-ću ja da malo preberem po uspomenama,.. (u školi su mi dva kompa,.. sa slikama).. I nije Fteri samo izazov na severu Kefe,.. Amidi je najlepša,.. jer je ona vrata sa lukom na Fteriju srušio zemljotres,.. ali Amidi je ostala netaknuta.Z atreću plažu a to je fteri se mora naći čamac...mi se i nismo nešto preterano trudili tako da smo ostavili za drugi dan što se naravno nije desilo
Ko se bolje potrudi čeka ga ovo:
nastaviće se....
Agia Kiriaki, početak sam
Ima li u tom krecu ribica?na Jonskim ostrvima treba čamac:
Pogledajte prilog 1563885Desno od Mirtosa,.. i tu mora čamcem,..
Za ovakvu lepotuJONSKO PLAVO - voda savršeno čista,.. ne da nema gužve,.. nego ni ljudi nema
Pogledajte prilog 1563888
Fteri u julu mesecu
Pogledajte prilog 1563890
Koja li je ova ?
Pogledajte prilog 1563891
Kato Lagadi - Kefalonija
Pogledajte prilog 1563892
Mirtos (takva boja bude od talasa koji izmrve beli kamen u mleko - slika je prirodnih boja)
Pogledajte prilog 1563893
Ne verijem,.. inače - Na Lefkadi ima malo ribica, a na Kefi malo više, ( na Antisamosu ima dosta).. ali nemam uslikane sem pečeneIma li u tom krecu ribica?
Jeste. Sam početak. Ima par stena. Poznajem onaj putić što vodi nagore. Njime sam se izvlačio na brdo i magistralu.Msm da tamo nema tog kamenja u vodi,.. Imam fotografije sa Kiriakija ( jesi li stavljao ili da stavim još koju?)
Pogledajte prilog 1564005
Sa Agia Kiriaki -
mi smo deset dana stanovali u Zoli ( i deset dana u Lasiju,.. ne sećam se kamenja u moru na toj plaži,.. kamenja je na Vuti-ju (Vouti).