gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravi ovo, brate, nije KEDLA neko knedla, valjda... ili ispostavi znacenje reci!![]()
Tema je kad je ekstremno puno akcenat na ekstremnozar ne treba žene da imaju bar malo, zar vam nije tek to čudno
Pedofilski lobizar ne treba žene da imaju bar malo, zar vam nije tek to čudno
Pa ne ko devojcica ali da nije zarasla u kor0v bre :/Pa jeste Laki, zasto bi inace bila proturena moda da zena treba da izgleda kao devojcica
Pa jeste Laki, zasto bi inace bila proturena moda da zena treba da izgleda kao devojcica
A ti kroz jos dve teme vise neces biti gay....belezim ti ispade...Meni je to lepše nego golać
Na ženskama, to jest'
Pa recimo da nadjes neku koja odrzava higijenu....mozda ti se ne bi desavalo....I šta vama je bolje kad neko zarasto u korov?
Nem pojma, pitaj je....mozda ti da bonu....Jel ona musko ili zensko i kakav gej? Lezbača?
Malo je of topic
Pa nije ovo tema o meni i mojim iskustvima pobogu čoveče uzaludni xixiPa recimo da nadjes neku koja odrzava higijenu....mozda ti se ne bi desavalo....
Moguce, ali insistiras na dugackoj kosi kao bljak....a kako znas da to nije samo slucajan uzorak?Pa nije ovo tema o meni i mojim iskustvima pobogu čoveče uzaludni xixi
Sigurno nije knedla.....nego dla ke....Ispravi ovo, brate, nije KEDLA neko knedla, valjda... ili ispostavi znacenje reci!![]()
Ja i nisam gej, gejnijalčeA ti kroz jos dve teme vise neces biti gay....belezim ti ispade...
Jesi probala na petition.org?ali ne mogu da se slozim sa nazivom teme, molim vas, razmotrite!
Kakvoj kosi O.oMoguce, ali insistiras na dugackoj kosi kao bljak....a kako znas da to nije samo slucajan uzorak?