Kazu izgubili smo rat na Kosovu

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Parun

Poznat
Poruka
7.760
I to je glavni razlog zasto treba da priznamo Kosovo. Zaboravlja se da je rat izgubljen protiv NATO najjaceg vojnog saveza u istoriji a ne Kosova. Da se radi o tome da traze da priznamo NATO jel' smo izgubili rat, to jos i razumem. Medjutim ako medjunarodni faktori bas insistiraju na ovom kriterijumu, neka nas puste da se pomlatimo sami bez mesanja sa strane, kako prilici pa kom opanci kom obojci. Ko izgubi nema pravo da se ljuti.

posle dugo vremena slazem se sa tobom Parune.

ovo sto oni od nas traze je krajnje licemerno.

To je odprilike kao da mene napadne 20 ljudi prvo me izudaraju, pa me posle drze dok me neki Siptar tuce.

Posle traze da priznam da je Siptar jaci od mene i da sam doziveo poraz u borbi sa Siptarom.

A to sto su me oni drzali dok me ovaj tuce to nema veze po njima.

E pa ne priznajem nista.

Nasi politicari jednostavno treba da odgovore na taj argument o izgubljenom ratu, ne znam zasto uopste prihvataju tezu o "izgubljenom" ratu od Kosovara !?

То је најобичнија и безочна ПАТОЛОШКА ЛАЖ НАТО ЗЛОЧИНАЦА. Какав, бре, "рат"??? Како Србија може да води рат на сопственој територији, у сопственој држави. То је био оружани сукоб између легалне власти и побуњеника-шиптарских терориста организованих и наоружаних од оних КОЈИ СУ ИЗВРШИЛИ АГРЕСИЈУ НА СРБИЈУ.

Нека оне будалетине питају НАТО да ли је водио рат против Србије??? Какав ће одговор
добити??? Агресори ће им одговорити да НИЈЕ БИО РАТ него "ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА"...

Доста више са лоботомијом овог народа! Срамота!

Back