Kazu da je nadjen lek za tumore....

Priroda zeli da covek zivi 50 godina a kornjaca 300, kit preko 200, papagaj preko 60, kornjaca preko 100...e bas nas mrzi ova priroda. Da nije nauke umirali bi i pre nego se rodimo :lol:
Ok, tvoje je pravo da zivis po zakonima prirode, ali je sasvim neopravdano sporiti uspehe nauke da prezive, duze zive ili kvalitetno zive oni kojima ne smeta nauka.

Uostalom, niko vas "prirodne" ne tera da koristite bilo sta iz nauke....

Narocito ne, kremice pomadice maskice i ostale neprirodne proizvode koji vam sluze za neprirodno maskiranje.

- - - - - - - - - -

Generalno osporavanje nauke je svakako neprimereno,
a ne vidim da ovi postovi ikako korespondiraju sa temom.

neandertal_organic.jpg

Ne vidim svrhu tvojih komentara osim propagiranja tipa " Ja sam zdrava i sad mi nista ne treba

, mogu da umrem cim ne budem mogla da navatam nesto mlado da trci zamnom."

I ok, ali za neki ljis pdf, a nije za ovde, pa se malo kontrolisi.

Nadovezala sam se na komentare jer mi je pun koofer pljuvanja nauke (koja nije svemoguca i malo toga resava) i propagiranja prirodnog, sto cudesno izlecuje sve bolesti..postoji bezbroj (teskih) bolesti gde priroda ne radi NISTA! Ljudi zive u bolu i patnji svakodnevno...niije smrt najgore sto coveku moze da se desi....a samo glup covek se moze hvaliti svojim zdravljem...
O samoj temi ne bih da diskutujem, jer nisi linkovao izvor...

Imas ti na cemu poraditi kod sebe Boljarine...uradi to dok se nije otrglo kontroli...

Ali samo na Zemlji ima zivota zato i jeste samo ona ravna.Samo je za planet Zemlju Bog pisao Bibliju i nju je zasebno stvarao.Ne znam koliko te placaju ovi Miskovic i ostali i ta farmakomafija ali po tome koliko si agresivan izgleda vrlo dobro...Ocekujem da ova drzava dovede u vezu tebe i ona 24 stana u Bugarskoj i ko je falsifikovao ciji potpis

Izvini, ali ako ovo nije neka tvoja zayebancija onda si budalla. Baš budalla. Soda, ravna zemlja, bog...majko moja.

Back