Kaznjavanje muza uskracivanjem seksa

Mnogo cesce je da muskarcu ne moze vise da se dize na svoju zenu, pa zena hoce sex, a on nece/ne moze.

Te fore o muskarcima kao super seksualnim masinama, i zenama koje nece- to nema veze sa vezom.

Muskarci mogu kao zecevi jedino kada su tinejdzeri i klinci. Zene mogu uvek. Te gluposti i fore da zenu boli glava- pa boli je jer je muskarac smatra nepozeljnom, a ne zato sto hoce da se uspenje na nju kao napaljeni tinejdzer.

Prekinite vise sa tim muskim foliranjem. Mi smo jadni, i uvek cemo biti jadni.

Mene je jedna moja bivsa zena kaznjavala tako sto mi je uskracivala seks, pa sam morao da se razvedem.

Ne volim da molim...:sad2:

Sto rekao neko: "Bolje popa vezati, neg se s njim natezati!"

Kaznjavate li vi nekada tako muza?

Da li vas moli? :D

jok
zezam ga nekad kad nesto zabrlja kao fora nema sad tri meseca...dam posla tri minuta :zper:

glupa mi je bilo koja fora sa uslovljavanjem pa tako i picckom

pa sta znam, ako nekog kaznjavas seksom to je verovatno jer nisi privucen tom osobom pa te boli picqa oces li se karati ili ne, tj dodje ti ko odmor sto ga neces pipnuti. ako te neko privlaci tesko da ces kaznjavati tu osobu necim sto i sam hoces :lol: msm...meni je ovo tako logicno, al ae :lol:

Mnogo cesce je da muskarcu ne moze vise da se dize na svoju zenu, pa zena hoce sex, a on nece/ne moze.

Te fore o muskarcima kao super seksualnim masinama, i zenama koje nece- to nema veze sa vezom.

Muskarci mogu kao zecevi jedino kada su tinejdzeri i klinci. Zene mogu uvek. Te gluposti i fore da zenu boli glava- pa boli je jer je muskarac smatra nepozeljnom, a ne zato sto hoce da se uspenje na nju kao napaljeni tinejdzer.

Ovde se ne radi o tome ko moze a ko ne, vec se radi o TAJNOM ZENSKOM ORUZJU koje one po nekada koriste.....:aha2:

Skroz bezveze, i uskracivanje naklonosti i paznje, a i seksa.
Necemo da se osusimo bez seksa, ali kad ona ne da, pa neka druga hoce.

A i na neki nacin to i malo vredja, sta sam ja, hickopacenik pa ne mogu bez vagine? Ako ona smatra da joj je to najveci kvalitet koji ce mi uskratiti, i ako ona misli da je njena vagina meni toliko bitna na ovom svetu, onda je dovoljno rekla svojim postupkom.
Nisam ni za kakvo kaznjavanje, i uskracivanje, nemam zelje da se igram igrica za klince, "ako ne uradis to necu da te volim, dam vaginu" ili sta vec.

Ovo je tacno, bar bih rekla po pricama koleginica i prijateljica.
Oni su ti koji nece.

složio bi se s ovim

na jednu nju koja neće ima pet je njih koje oće :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back