kazne za parkiranje

Zajebavajte koliko 'ocete,zna se sta je Crna Gora Srbiji a sta Hrvatska,smislite nesku bolju foru za spustanje pusaci.Ja mozda,posto sam pri lovi i prodam crnogorca i kupim mnogo bolji auto na BG table,vec imam buljavog,99,nije mi crnogorac jedini auto, ali ce preregistracije biti.Svi koji su protiv preregistracije su likovi koji nisu u CG kupii auto ili ih je Dinkic odrao sa njegoim zakonima ,pa uvezli skupe polovnjake,carina+pdv i sad smo im mi krivi, a i mi to trazimo da platimo,euro 3 je izmisljotina,zato sto auto 1990 moze da bude euro 3,samo se preradi,znaci radi se o godistu,Dinkicu rekao ujak Miskovic da se zbog njegovih uvoza italijanskih kola i Honde,tu su jos neki uvoznici u pitanju,ne dozvoli preregistracija.
Meni na saobracajnoj pise SCG,imao sam sva prava u CG kao gradjanin,osim izbornog,niko iz Srbije sa autom iz druge republike nije kriv sto se odvojila CG,pre referenduma su gradjani vozili kola i policija nije reagovala i oduzimala,kao da vozis na nemacke table,kao ni posle,znaci velike su igre u pitanju.

Sarge polako malo bez napusavanja.
Koja je razlika izmedju Crne gore i Hrvatske, samo sto sa njima nismo ratovali(CG). Isto je druga drzava, sto se dalo naslutiti jos pre ihahaj godina. Ja sam protiv preregistracije a nisam kupovao polovni auto niti me je Dinkic nesto odrao. Euro 3 nije izmisljotina u svetu to postoji godinama sto je stariji i stetniji auto veci nameti, pa Reno ti plati za krs 1000eur da ga reciklira. A to preradjivanje motora je malo diskutabilno sto zbog isplativosti sto zbog legalnosti, jer euro3 su poceli oko 98-99 god(mercedes je imo neke motore pre toga..).
E sad varijanta Miskovic, hm, pa ima kod nas dilera svih kola ne samo honde,fiata i alfe. Ispada da su se oni svi urotili protiv CG tabli.
A ovo za SCG saobracajnu, i ja sam imao SRJ dok mi nije istekla pre par meseci pa sam dobio SCG (sad mi i vozacka i saobracajna iz 2006e SCG), ali nazalost te drzave vise nema.Ako tom logikom krenemo doci cemo do Turske i kako mozemo da vozimo turske table jer su nekad turci bili ovde. Crna Gora je inostranstvo, i tu se sve zavrsava.
Ovo je moje razmisljanje, a stav da su svi znali sta se desava, samo se sad prave ludi.
Aj dobro da doplatimo za preregistraciju pa da bude puj pike ne vazi.Ali to sad nisu euro3 motori....znali ste sta sledi, i posle one akcije oduzimanja i zabrana voznje, cim se ponovo omogucilo opet ste navalili da kupujete CG a videli ste sta se sprema.Ja vam sigurno nisam kriv.

Sarge:
Koje akcije i kog oduzimanja?
A sve sto si gore napisao je besmisleno i netacno,nevredno komentarisanja.
Cela afera sa CG tablama me ne pogadja previse, pa ne znam tacan datum ali pre par godina je bila akcija MUPa i plenili su autobuse i kola sa CG tablama(znam da smo bili jos zajednica sa odvojenom carinom).To je bilo kratkog daha, ali svejedno i lud je mogao da vidi da nije isto BG i CG table.
A za besmislice i netacne stvari moras tacno da kazes sta, jer ovako niko ne moze da ti odgovori, sem ako ti to nije najjaci argument.

Ja tebi necu da kazem da lupas i pricas gluposti nego ti ukazem na greske, uradi to isto pa da diskusija ima smisla, u suprotnom srecna ti voznja sa ili bez CG tabla.

Danas sam isao do centra sa crnogorcem,parkirao u III zoni,kada sam se vratio opet,po ko zna koji put pronasao ispod brisaca obavestenje o kazni,1.450 dinara,skinuo,zguvao i bacio.
Idem opet oko pet do grada...

Zaista je istina da se moze ispostovati euro 3 norma ugradnjom katalizatora.
Prijatelj ima tehnicki pregled i poseduje uredjaj za merenje izduvnih gasova.
Pokazao mi je da recimo opel astra 94 godiste koju on poseduje na testu
ima bolje izduvne gasove od moje dacije logan2006.
Bilo mi je nelogicno ali uredjaj je merodavan. Ponovili smo test sa vise auta
i sve se poklopilo.
Znaci euro 3 je opaka prevara jer zahteva papirologiju a ne fakticko stanje.
Logicnije bi bilo da se uradi test izduvnih gasova.....ali tad bi moj logan
i kao nov dobio negativnu ocenu.
Dinkic&Ujka Misko su izracunali da bi ovako mogli jos vise da zarade.....
....a love hvala bogu nikad dosta i previse.
A zemlja Srbija je raj za lopuze.

Back