Zajebavajte koliko 'ocete,zna se sta je Crna Gora Srbiji a sta Hrvatska,smislite nesku bolju foru za spustanje pusaci.Ja mozda,posto sam pri lovi i prodam crnogorca i kupim mnogo bolji auto na BG table,vec imam buljavog,99,nije mi crnogorac jedini auto, ali ce preregistracije biti.Svi koji su protiv preregistracije su likovi koji nisu u CG kupii auto ili ih je Dinkic odrao sa njegoim zakonima ,pa uvezli skupe polovnjake,carina+pdv i sad smo im mi krivi, a i mi to trazimo da platimo,euro 3 je izmisljotina,zato sto auto 1990 moze da bude euro 3,samo se preradi,znaci radi se o godistu,Dinkicu rekao ujak Miskovic da se zbog njegovih uvoza italijanskih kola i Honde,tu su jos neki uvoznici u pitanju,ne dozvoli preregistracija.
Meni na saobracajnoj pise SCG,imao sam sva prava u CG kao gradjanin,osim izbornog,niko iz Srbije sa autom iz druge republike nije kriv sto se odvojila CG,pre referenduma su gradjani vozili kola i policija nije reagovala i oduzimala,kao da vozis na nemacke table,kao ni posle,znaci velike su igre u pitanju.