KAZNA

Ok, nije kazna i deluje prilično pasivno ali kad zagusti, to mi daje najbolje rezultate.
Iznervirao me je nešto, pre par godina - išli smo kod mojih, deda voli pčele pa je kupio neki plac (bem li ga gde) i drži par košnica... Doneli kući par kofica meda i jednu tablu saća.
Stavili ispred njega tanjir sa kockicama i dali mu viljušku - on to ranije nikada nije video, pita me šta treba da radi - ja naravno ćutim i smeškam se.
Joj bože kako mi je bio smešan kad su mu se zubi ulepili u onaj vosak :lol:

ne..biram inferiorne i polupotentne da mogu uvek da im namazem to na nos i da ne smeju da mi pisnu.
a one sa kojima se kresem..za njh me birga...ne slusam ni ja njih::-D

Psihologue:
ZENE kako kaznajvate svoje momke ili muzeve kad
VAS NE SLUSHAJU?

Nikakav sado - mazo...Normalne situacije me zanimaju.

nisam nikad nikog kaznila......

ps: ako dodjem u situaciju u kojoj cu se odluciti na nesto tako besmisleno..... :arrow: pa, verovatno cu maznuti neku bobanovu ideju....... :rolleyes:

pa ja sam brbljiva
i ne očekujem da me baš uvek pažljivo sluša :lol:

najsmešnije je kad mu nedam da spava nego pričam a on kaže samo "da, draga" ili , češće, "aha, aha", Onda mu postavim pitanje "jel si zaspao", i on opet "aha, aha" :lol: Dobra je fora, tad sve odobri - jel mogu novi tapeti da budu zebrasti :mrgreen:

Ja cutim i kad on pita sta je bilo ja kazem nista, a on zna da je nesto :roll:
ranije sam mogla po dva dana da budem kao ljuta, onda sam valjda sazrela i rekla sebi: ili raspravite to odmah na licu mesta i idete dalje, ili ucuti zauvek , kupi svoje prnje i idi odakle si dosla. Naravno, ovo drugo mi je tek onako proslo kroz glavu nikada ozbiljno, tj. od cutnje nema nista...

svemu pristupam ozbiljno pa i kaznjavanju.
sve zavisi od tezine prestupa.
kazne se krecu od opomene za blag prestup do kaznjavanja srednjovekovnim spravama za mucenje.
uglavnom, sa mnom nema zayebancije! :lol:
zezam se, of course. postujem slobodu tudje volje. koliko god da mi se ne svidja nesto sto je iko odrastao i zreo uradio ne dajem sebi za pravo da ga prinudnim putem teram na to. nemam sadisticke porive. umem da budem ljuta, naravno, ali to nema veze sa kaznjavanjem.

Uh mene kad razbesni..............jednom sam ga gadjala skakvcem(noz)koji inace koristim za manje krvolocne stvari,a kad pretera raskidam istog momenta.Naravno on u toku dana ili sutradan me mol da mu oprostim zato sto me je naljutio i da mu se vratim.......i onda sasvim lepo slusa.

Muz i zena se posvadjaju i pocnu da spavaju u razdvojenim sobama. Posle nekog vremena krene on kod nje u sobu i kuca ODVALJUJE VRATA:
DUM, DUM, DUM!!!!

Ona: "Bezi sv.njo jedna, necu da te vidim, dj.bre jedno!" - piskutavim glasicem...

On (zaverenicki tihim glasom): "Dusho, otshkrini vrata makar malkice, da vidish cime sam kuc'o..."

Bad_Wolf:
Muz i zena se posvadjaju i pocnu da spavaju u razdvojenim sobama. Posle nekog vremena krene on kod nje u sobu i kuca ODVALJUJE VRATA:
DUM, DUM, DUM!!!!

Ona: "Bezi sv.njo jedna, necu da te vidim, dj.bre jedno!" - piskutavim glasicem...

On (zaverenicki tihim glasom): "Dusho, otshkrini vrata makar malkice, da vidish cime sam kuc'o..."

i cime?

Back