Kazna

Pa ima i surovih mera koje spadaju u torturu, ono kad se lik zagnjuri u pakovanje od 2 kg sladoleda, a kažnjenici ne da ni zericu, i ona mora da gleda kako on to odjedared ponjupava... Ili tradicionalna varijanta kad se umesto sladoleda koristi brdo tašaka sa domaćim džemom od kajsija...

Šalim se ja. :D Mada zli dečak koji se krije u meni zavidi onima koji kažnjavaju, sigurno je lep osećaj naneti uzvratnu patnju onima koji su nas povredili, prevarili, izmanipulisali, iskoristili, uvredili i sl. No, dobrica ja rukovodi se time da je najveća kazna onima koji su počinili emotivni prestup protiv mene već sama činjenica da su me upoznali i neko vreme trpeli. :malav: :lol:
Generalno gledano i u najgorim seronjama nađem dovoljnu dozu nečeg pozitivnog, onoga što me je i privuklo i nagnalo da poklonim svu pažnju dotičnim osobama, tako da to odnese prevagu nad negativnim, nad govnima koja su mi servirali. Dakle bez kažnjavanja.

Jao,smorio si sa ozbiljnoscu.
Nije to osveta, osveta je nesto drugo.
Kazna je kad si fakticki nekom vec oprostio,samo primenjujes blagu vaspitnu metodu.
Iliti fulao si temu

Back