Kazna

Кажњавање... ух, мало је недоречено, не знам на шта се тачно односи... рецимо да би голицање нојевим пером, по међуножју и око међуножја, била адекватна казна, може и обичним фазановим пером, пошто фарме нојева полако нестају са наших простора, и то голицање док се кривци не упишке...
А за озбиљније преступе боље су психолошке методе, рецимо кмечим, кукам, цвилим, плачем, слиним, кењкам док се не појави код кажњенице осећање кајања, грижа савести, док не постане свесна кривице, а као бонус код кажњенице се накнадно јавља и болна спознаја о томе за каквог се љигавог црва тј. мене везала, што је оптерећује на дуже стазе и чини ту методу заиста ефикасном. :vudu:

:))))

Кажњавање... ух, мало је недоречено, не знам на шта се тачно односи... рецимо да би голицање нојевим пером, по међуножју и око међуножја, била адекватна казна, може и обичним фазановим пером, пошто фарме нојева полако нестају са наших простора, и то голицање док се кривци не упишке...
А за озбиљније преступе боље су психолошке методе, рецимо кмечим, кукам, цвилим, плачем, слиним, кењкам док се не појави код кажњенице осећање кајања, грижа савести, док не постане свесна кривице, а као бонус код кажњенице се накнадно јавља и болна спознаја о томе за каквог се љигавог црва тј. мене везала, што је оптерећује на дуже стазе и чини ту методу заиста ефикасном. :vudu:

:))))
Tis bas sado mazo

Kako kaznjavate nekog kad zasluzi?
Moze i mastoviti predlozi
:manikir:
Zavisi o kome se radi,racunajuci da je ovo ljis,verovatno mislis na partnerku.
Ima nacina,nekoj je veca kazna kad je ignorises nego da joj ne znam sta uradis,nekoj ne bi vredelo ni da je presavijes preko kolena i naplavis zadnjicu kao malom detetu... (mada znam jednu koja je konstantno trazila to kao kaznu,naravno da nisam ispunio...).
Imas li ti neku ideju ili situaciju?

Takođe jedna od ogavnijih metoda jeste i negiranje nečije stvarnosti. Ova metoda je sveprisutna, naročito među muškarcima.
Šta je to u stvari?
Kad nastane konflikt između dvoje ljudi, obično neko poteže da se priča o tome. Obično je neko ispao skot i suprotnoj strani to smeta i buni se.
Skot će suprotnoj strani reći "ne, nije istina, nije se tako desilo, pričaš koješta, nije tačno, nisam došao u 2 nego 6" i stajaće iza tih reči do kraja života.
Klasično "je l ćeš ti da veruješ svojim očima ili meni" ravno je zločinu.

Ovo se može upotrebiti kao kazna. Kako? Tako što jednostavno negirate nečiju stvarnost i dovodite ga u konfuziju gde više ne zna ni kako se zove ni koji je dan danas.
Ipak, ne preporučujem.

O ignorisanju sam i ja skoro citala koliko je ozbiljna manipulacija
Reci lepo ko covek aj teraj se u tri lepe
Cak moze da se izjednaci sa psihickim zlostavljanjem,ako je kontinuirano i zlonamerno.
Uopste ignorisanje je (ko ume da ga upotrebi) jako oruzje u zivotu.Kad te neko provocira,a ti mu se siroko nasmejes i produzis dalje, ponekad je efektnije od metka.
Ali ako su dvoje u vezi,a jedno konstantno tako manipulise drugim,to je zaista ravno zlostavljanju.

Cak moze da se izjednaci sa psihickim zlostavljanjem,ako je kontinuirano i zlonamerno.
Uopste ignorisanje je (ko ume da ga upotrebi) jako oruzje u zivotu.Kad te neko provocira,a ti mu se siroko nasmejes i produzis dalje, ponekad je efektnije od metka.
Ali ako su dvoje u vezi,a jedno konstantno tako manipulise drugim,to je zaista ravno zlostavljanju.
E da, to sam citala

Ma koliko to ignorisanje može da potraje, dan, dva maksimum, pa onda padne seksić pomirenja i sve bude superiška. To mu dođe kao neki oštriji protest, a ne kazna. :))) Kao smanjena ocena iz vladanja bre.

Мало игнорисања у искреном односу никоме неће шкодити. :malav: Бар не може да се жали на парнтерку-партнера смарача контрол фрика. :))))

Back