gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, al mora malo klecanje na kukuruzimaLjubav ne kaznjava...
Ljubav nagradjuje...
Tis bas sado mazoКажњавање... ух, мало је недоречено, не знам на шта се тачно односи... рецимо да би голицање нојевим пером, по међуножју и око међуножја, била адекватна казна, може и обичним фазановим пером, пошто фарме нојева полако нестају са наших простора, и то голицање док се кривци не упишке...
А за озбиљније преступе боље су психолошке методе, рецимо кмечим, кукам, цвилим, плачем, слиним, кењкам док се не појави код кажњенице осећање кајања, грижа савести, док не постане свесна кривице, а као бонус код кажњенице се накнадно јавља и болна спознаја о томе за каквог се љигавог црва тј. мене везала, што је оптерећује на дуже стазе и чини ту методу заиста ефикасном.
)))
Zavisi o kome se radi,racunajuci da je ovo ljis,verovatno mislis na partnerku.Kako kaznjavate nekog kad zasluzi?
Moze i mastoviti predlozi
![]()
AminNaučno je dokazano da je ignorisanje najbolnije i najveće moguće psihološko mučenje.
Prema mom mišljenju u nekim slučajevima "ignore" je ravan zločinu.
Mislim da su grube reči u mom slučaju kazna. Ne volim ignorisanje. Pa eto...
Cak moze da se izjednaci sa psihickim zlostavljanjem,ako je kontinuirano i zlonamerno.O ignorisanju sam i ja skoro citala koliko je ozbiljna manipulacija
Reci lepo ko covek aj teraj se u tri lepe
E da, to sam citalaCak moze da se izjednaci sa psihickim zlostavljanjem,ako je kontinuirano i zlonamerno.
Uopste ignorisanje je (ko ume da ga upotrebi) jako oruzje u zivotu.Kad te neko provocira,a ti mu se siroko nasmejes i produzis dalje, ponekad je efektnije od metka.
Ali ako su dvoje u vezi,a jedno konstantno tako manipulise drugim,to je zaista ravno zlostavljanju.
Mislila?Mislila je na ljude koji to konstantno upotrebljavaju
I to mi je poznato. Dokaži metoda.Joj pcelo, skroz si me inspirisala
Ili,dokazi..posto si na sudu i moras da pribavis materijalne dokaze ili bar dva svedoka