Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Zasto bi bilo bolesno. Kad drkam cesto mastam takvu scenu.
gossca:Ta igrica moze biti zanimljiva u neplodne dane..
marina-b:Od tolike njegove bujne perverzne maste,jedino sto mu i ostaje je da drka jer ni jedna normalna devojka ne bi bila sa njim.
Butterflies And Hurricane:Potreba za tolikim komentarisanjem choveka, na raznoraznim temama samo mu dize cenu....![]()
marina-b:Od tolike njegove bujne perverzne maste,jedino sto mu i ostaje je da drka jer ni jedna normalna devojka ne bi bila sa njim.
gossca:Ta igrica moze biti zanimljiva u neplodne dane..
Bolesni,bolesni covece...jos veca je kazna za decka ako mu devojka nakon toga zatrudni...ali teme su ti sve bolesnijesinnke:Zene da li vas je nekad decko kaznio tako sto je svrsio u vas protiv vase volje? Ustvari naterao vas da u toku seksa ne smete ispustit ni jedan zvuk jer ako malo zastenjete onda on svrsi u vas kao za kaznu.
Lusy Lusy:Bolesni,bolesni covece...jos veca je kazna za decka ako mu devojka nakon toga zatrudni...ali teme su ti sve bolesnije
Jok,ja mu crtam metu na zidu koju mora da gadja tako je zanimljivije a i jeftinije nego da trosi pare na pikado...svaki put je sve bolji i bolji u pogadjanju cilja.A kontraceptivne pilule kod mene izazivaju nervozu i gojenje tako da sam ih batalila!sinnke:Prave cure redovito piju tablete.
Ti sigurno decka teras da svrsava kroz prozor.
sinnke:Prave cure redovito piju tablete.
Ti sigurno decka teras da svrsava kroz prozor.
Lusy Lusy:Jok,ja mu crtam metu na zidu koju mora da gadja tako je zanimljivije a i jeftinije nego da trosi pare na pikado...svaki put je sve bolji i bolji u pogadjanju cilja.A kontraceptivne pilule kod mene izazivaju nervozu i gojenje tako da sam ih batalila!
...vidis ja sam napravljena u neplodnim danima...gossca:Ta igrica moze biti zanimljiva u neplodne dane..
E sada si me rastuzio.A ja bas htela da ti kupim stan i vilu na Azurnoj obali.sinnke:Nista se ti ne sekiraj. Tebe ne bi maznuo ni da mi kupis stan.
marina-b:E sada si me rastuzio.A ja bas htela da ti kupim stan i vilu na Azurnoj obali.![]()