Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Naruseni ugovor, ili bilo koje drugo delo koje je van zakona, moze da prijavi BILO KO, a ne samo interesna strana. (Ko bi recimo kod nekog ubistva prijavio zlocin? Ubijeni ne moze, a ubica nece... Znaci, mora neko drugi...)
Drzavni tuzilac je DUZAN da podigne tuzbu (ako tuzbu nije niko podneo), porota da kaze "kriv ili nevin", a ako porota kaze "kriv" - sud je duzan da osudi po Zakonu.
Majka troje dece, Suzan Korona postala je jedna od prvih osoba optuženih za preljubu i brakolomstvo u SAD.
Korona je optužena na osnovu retko primenjivanog zakona pošto je uhapšena zbog seksa sa mlađim ljubavnikom.
Ova žena (41) je uhapšena pod sumnjom da je imala seks na piknik stolu u njujorškom parku. Par je optužen sa javni nemoral, ali je Korona dobila dodatnu prijavu zbog preljube, jer je policajac znao da je u braku.
Njen ljubavnik Džastin Amend nije optužen za preljubu, jer je rekao da nije znao da je Korona u braku.
Cuj ovo,imala seks na piknik stolu.Moz misliti ...Kad bi ovi amerikanci znali gde sam ja sve imao seks mislim da bi me obesili,bicovali (mada ovo nije lose ) ili bi me na elektricnu stolicu da ladim muda malo ....