КАЖИМО сви "СТОП" овом ТЕРОРУ, којим нас излаже државно руководство на челу са Александром Вучићем!!!

Svako sam ispisuje svoja dela, to je tacno, ali necu da se udruzujem sa dojucerasnjim "krvnicima" mog idola za kojim ovde kukam u svakoj drugoj temi. Nemoj, pali ste nisko.

Знаш шта, никада нисам ценила некога по ЛИКУ, него само по ДЕЛУ. Ово што је изјавила ова "габор", како си је назвала, је ТАЧНО. Да ли јесте тачно или није, само то ме интересује, да кажеш. БРИГА ме ко је то рекао, БИТНО је да је ШТА је рекао.

ШТА ИМА ПРЕДСЕДНИК ДРЖАВЕ ДА САЗИВА КОНФЕРЕНЦИЈУ ЗА ШТАМПУ И ДА О ТОМЕ ПРИЧА:?: Ако је требао народ то да гледа (А ТВРДИМ да НИЈЕ) онда је о томе требао да га информише неко из министарства или полиције или правосуђа, ОН НЕ! Једноставно, УДАВИ бре, СМАРА, МАЛТРЕТИРА....како год то треба да се назове.....па и "ТЕРОРИШЕ".

За ово твоје баљезгање са ЛСД Јудитом, Лале би рекли - "Прсла к'о шифонске гаће!" :zcepanje:
Иди негде, замоли да ти измере температуру! z:lol:

Ко ти запослио, хајд` нећу да кажем кога из породице, па мораш да му "држиш страну". Мислим пре да си ти ПРС`О!!!

Tan2021-3-6_22056710_0-scaled.jpg

Ко ти запослио, хајд` нећу да кажем кога из породице, па мораш да му "држиш страну". Мислим пре да си ти ПРС`О!!!
Твоје ТАЛИБАНИСАЊЕ је толико опскурно као и ликови у којима тражиш упориште за
твоје прескромно "интелектуално" рукоблуденије.. z:lol: Како се не спрдати са особом
којој је духовни татко РАСПОП Антоније, а политичка инспирација зрењанинска шљокопрда
Јудита, истакнута чланица "угледне" партије Чеде ПРАШКА и нескривени србомрзац која
залагање за повратак Косова и Метохије у правни поредак Србије, бестидно назива
"Великосрпским аспирацијама"....
Стварно, иди тамо негде, тражи неку бо'бону против шизофреније!
:pop:

Знаш шта, никада нисам ценила некога по ЛИКУ, него само по ДЕЛУ. Ово што је изјавила ова "габор", како си је назвала, је ТАЧНО. Да ли јесте тачно или није, само то ме интересује, да кажеш. БРИГА ме ко је то рекао, БИТНО је да је ШТА је рекао.

ШТА ИМА ПРЕДСЕДНИК ДРЖАВЕ ДА САЗИВА КОНФЕРЕНЦИЈУ ЗА ШТАМПУ И ДА О ТОМЕ ПРИЧА:?: Ако је требао народ то да гледа (А ТВРДИМ да НИЈЕ) онда је о томе требао да га информише неко из министарства или полиције или правосуђа, ОН НЕ! Једноставно, УДАВИ бре, СМАРА, МАЛТРЕТИРА....како год то треба да се назове.....па и "ТЕРОРИШЕ".
Pa i Srdja Popovic je mnogo toga tacno rekao ali ti ga ni u snu ne priznajes. Nisi dosledna.

Твоје ТАЛИБАНИСАЊЕ је толико опскурно као и ликови у којима тражиш упориште за
твоје прескромно "интелектуално" рукоблуденије.. z:lol: Како се не спрдати са особом
којој је духовни татко РАСПОП Антоније, а политичка инспирација зрењанинска шљокопрда
Јудита, истакнута чланица "угледне" партије Чеде ПРАШКА и нескривени србомрзац која
залагање за повратак Косова и Метохије у правни поредак Србије, бестидно назива
"Великосрпским аспирацијама"..
..

Стварно, иди тамо негде, тражи неку бо'бону против шизофреније!
:pop:
Nisam to znala., ali stvarno je bruka.

Nisam to znala., ali stvarno je bruka.
А да ли си знала да је миљеница ове БоНбоНке Талибанке 2016-те била
у коалицији са СУЛЕЈМАНОМ Угљанином, када се Суљо залагао за "уједињење"
"санЂака" и РепубЉик Косова? Да ли су ти познате Јудитине бљувотине о
косовским Албанцима који воде „вековну борбу за права”?

Е, то ти је прича са овом БоНбоНком Талибанком! z:lol:

Poslednja izmena:
"санЂака" и РепубЉук Косова? Да ли су ти познате Јудитине бљувотине о

Nisam znala ni to...ali eto, svasta ima. I nije stvar u tome sto je ona to rekla, ima pravo da kaze sta hoce, nego sto se Bombona uhvatila za nju da je citira gazeci sopstveno dostojanstvo time koga citira.

Na to je upucena moja kritika, ali idemo dalje, da se ne zadrzavamo vise oko toga tj, bar ja.

Nisam znala ni to...ali eto, svasta ima. I nije stvar u tome sto je ona to rekla, ima pravo da kaze sta hoce, nego sto se Bombona uhvatila za nju da je citira gazeci sopstveno dostojanstvo time koga citira.

Na to je upucena moja kritika, ali idemo dalje, da se ne zadrzavamo vise oko toga tj, bar ja.

Ако ти се не допада ова тема, ИМАШ нешто у овој поруци, на другој теми, интересантно, да погледаш,:eek::eek::eek:

https://forum.krstarica.com/threads...-i-dogadjanja-1.916845/page-179#post-42072369

.

"санЂака" и РепубЉик Косова? Да ли су ти познате Јудитине бљувотине о

А,.... тебе је ИСТИНА погодила.....јер си надам се, укапирао да ДОБРО знам разлог твог напада на то што пишем. КОЛИКО си ме као човек разочарао,...а тек како би се осећао председник Слободан Милошевић да је жив, јер је он вероватно ценио, оно шта си радио, када је он био КИДНАПОВАН и одведен у Хаг.......

Овим са тобом прекидам сваку даљу, будућу дискусију, увелико разочарана, али Боже мој, .....неки људи се мењају интересно, а неки болесно!!!

Социопати са опсесијама и месијанским карактеристикама не можете само рећи "СТОП"

То није одговарајућа комуникација.

Може, може.
И полицајац, када подигне "стоп", скоро увек ЗАУСТАВИ возило:D

Kada tebe izaberamo za precednika, ti brate nemoj da se ponašaš kao Vučko.
Mada nas već sada SMARAŠ, ovde na pdf-u, šta li bi bilo da si stvarno precednik ?

Ако ти се не допада ова тема, ИМАШ нешто у овој поруци, на другој теми, интересантно, да погледаш,:eek::eek::eek:

https://forum.krstarica.com/threads...-i-dogadjanja-1.916845/page-179#post-42072369

.
Ma pomreše Jevreji od Korone listom.
Sve ih Natenjahu pobi vakcinama a ?
Nego, nešto razmišljam,kada ih sve utamani, kome će da bude precednik, arapima možda ?
............................................................................................................................
Iz koje li ti priče dolaziš jado ?

Jel i ti veruješ da je Zemlja ravna ploča ?

Poslednja izmena:

Back