КАЖИМО сви "СТОП" овом ТЕРОРУ, којим нас излаже државно руководство на челу са Александром Вучићем!!!

Poruka
20.104
Ово је превршило сваку меру ТРПЕЉИВОСТИ!!!

Или сми ми луди, као народ, или су комплет за посматрање ови што нас уназад месецима ( а са овим вечерашњим информацијама и снимцима су ПРЕВРШИЛИ) ...ТЕРОРИШУ, ПОНИЖАВАЈУ, МАЛТРЕТИРАЈУ, УЗНЕМИРАВАЈУ и шта све још не:?:

КОГА од нас брига за ово што нам, назови овај човек од председника вечерас ПОКАЗА и САОПШТИ у некаквој ХИТНОЈ, ВАЖНОЈ конференцији за штампу (ЈЕР ДА ЈЕ ОН нормалан ПРЕДСЕДНИК НЕ БИ ОВАКО ПОНИЖАВАО и УЗНЕМИРАВАО СВОЈ НАРОД).

ЈЕСМО ли ми ДУЖНИ да овако нешто гледамо и слушамо :?::?::?: За то постоје одговарајуће службе и оне ТО ТРЕБА ДА ГЛЕДАЈУ и РЕШАВАЈУ, КАЖЊАВАЈУ!!!
Ало бре, НАРОДЕЕееееее, ЗАШТО све ово трпиш и толеришеш? Ако нема ни једна институција КОЈА ТРЕБА и МОЖЕ да нас од овога заштити, онда треба сви да пошаљемо, ЈАВНО, питање Александру Вучићу, који се налази на позицији председника Србије.

Александре Вучићу,
ХОЋЕШ ли почети да се понашаш онако како ДОЛИКУЈЕ једном председнику државе
или ћеш са оваквим информацијама да нас и даље МАЛТРЕТИРАШ
:?:
ТИ на то НЕМАШ право
и
ЗА ово мораш да ОДГОВАРАШ,

јер народ који ово трпи треба да те КОЛЕКТИВНО ТУЖИ?!

stop-265x198.jpg

ХОЋЕМО ли да му кажемо "СТОП"

Има ли овде на форуму неко, КО одобрава овакве Конференције за штампу, а нарочито такве КОЈЕ нам "поклања" председник државе:?:
Да ли сте СРЕЋНИ, што вас ОН о овоме информише:?:

Poslednja izmena:
Управо сада слушам шта он прича:eek::eek::eek:. Он или је изузетно храбар човек или је луд. Трећег нема. Или има, а ја немам представу шта би то било.

Па, лепо је рекао, ПУСТИЋЕ СНИМАК, када буде питао Вучића да ли познаје........ццццц.....и ако Вучић негира, Ного ће одмах да пусти тај снимак, а пре тога неки медиј треба да му да акредитацију, да се као новинар појави на некој Вучићевој Конференцији за штампу, да би га то ЈАВНО ПИТАО.
Макар сам то тако разумела из овог снимка, на којем је Ного.

Ovo je zapravo jedna od retkih tema koju si postavila a da si ubola sustinu.
Srz vlasti ovoga nepomenika su medijska uzurpacija i rijaliti sadrzaji.
Zvekan pretpostavlja da je `narod` (vid`te misaone imenice) zeljan nasilja i slicnih prikaza.
Film `Running man` iz 1989. sve o tome govori,nema sta drugo da se kaze po tom pitanju.
Spustanje lestvice dna, skretanje paznje, to je sustina svih tih operacija. Sto se pre `narod` udostoji tog sireg vidjenja, lakse ce mu biti da pomlati svu stoku.
Olovkom na izborima.:):cool:

Управо сада слушам шта он прича:eek::eek::eek:. Он или је изузетно храбар човек или је луд. Трећег нема. Или има, а ја немам представу шта би то било.

Па, лепо је рекао, ПУСТИЋЕ СНИМАК, када буде питао Вучића да ли познаје........ццццц.....и ако Вучић негира, Ного ће одмах да пусти тај снимак, а пре тога неки медиј треба да му да акредитацију, да се као новинар појави на некој Вучићевој Конференцији за штампу, да би га то ЈАВНО ПИТАО.
ал где је снимак ај да ВИДИМо пре него га УБИЈУ

власти њега због снимка ваљда

Помало наразумно пишеш:mrgreen:. Значи Нога:think:
Зато сам и написала да мислим да је или исувише ХРАБАР човек или је луд...или (немам појма шта треће)

Ово су тотално ЛУДА времена у Србији....или је Србија постала тотална ЛУДНИЦА....И НЕКО хоће сав народ да учини болесним (лудим):besna:

DEJAN LUCIC ( Covek koji sve zna )!: Vucic je LUD, doktori iz Laze to znaju, ali CUTE!
Докле више са постављањем глупости и небулоза.........
Поставља се питање КО је овде стварно ЛУД - људи из Лазе или ови медијски политиканти који покушавају на више него бедан начин да се кодопају власти. Надам се да им то неће успети!!!

Ovo je zapravo jedna od retkih tema koju si postavila a da si ubola sustinu.
Srz vlasti ovoga nepomenika su medijska uzurpacija i rijaliti sadrzaji.
Zvekan pretpostavlja da je `narod` (vid`te misaone imenice) zeljan nasilja i slicnih prikaza.
Film `Running man` iz 1989. sve o tome govori,nema sta drugo da se kaze po tom pitanju.
Spustanje lestvice dna, skretanje paznje, to je sustina svih tih operacija. Sto se pre `narod` udostoji tog sireg vidjenja, lakse ce mu biti da pomlati svu stoku.
Olovkom na izborima.:):cool:

vucic6546546456.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

draguljce gif.gif

Тај проблем је просто решив..Не гледати..игнорисати а ако случајно налети, усмено почастити и нема проблема.
Ментална хигијена је,кажу људи, врло важна.
И оне друге, еунијатске медије, и њихове информативне програме треба игнор. И они шамарају.

Тај проблем је просто решив..Не гледати..игнорисати а ако случајно налети, усмено почастити и нема проблема.
Ментална хигијена је,кажу људи, врло важна.
И оне друге, еунијатске медије, и њихове информативне програме треба игнор. И они шамарају.

Не можеш јер искачу из свега што отвориш. Мени је ово равно ТЕРОРУ!!!:besna:

Изводљиво је, веруј ми. Ја сам пример

Како?
Мораш да погледаш макар неке вести, да знаш да ли ће да буде неких "мера", да не залуташ у "забрањену" зону МРАКА,..а када кликнеш на вест,
искочи неки "терориста" који жели да нон стоп сеје СТРАХ и страховладу....

Д О С А Д И Л О и Б О Г У и Н А Р О Д У!!!:rtfm:

Или сми ми луди, као народ, или су комплет за посматрање ови што нас (khm)

Kad sam pisao da treba da se vrati Kralj ti si postavljala tabloidne splačine o Prinčevima na onoj temi...

Nogica je na platnom spisku domaćina konferencije za štampu

Ово је превршило сваку меру ТРПЕЉИВОСТИ!!!

Или сми ми луди, као народ, или су комплет за посматрање ови што нас уназад месецима ( а са овим вечерашњим информацијама и снимцима су ПРЕВРШИЛИ) ...ТЕРОРИШУ, ПОНИЖАВАЈУ, МАЛТРЕТИРАЈУ, УЗНЕМИРАВАЈУ и шта све још не:?:

КОГА од нас брига за ово што нам, назови овај човек од председника вечерас ПОКАЗА и САОПШТИ у некаквој ХИТНОЈ, ВАЖНОЈ конференцији за штампу (ЈЕР ДА ЈЕ ОН нормалан ПРЕДСЕДНИК НЕ БИ ОВАКО ПОНИЖАВАО и УЗНЕМИРАВАО СВОЈ НАРОД).

ЈЕСМО ли ми ДУЖНИ да овако нешто гледамо и слушамо :?::?::?: За то постоје одговарајуће службе и оне ТО ТРЕБА ДА ГЛЕДАЈУ и РЕШАВАЈУ, КАЖЊАВАЈУ!!!
Ало бре, НАРОДЕЕееееее, ЗАШТО све ово трпиш и толеришеш? Ако нема ни једна институција КОЈА ТРЕБА и МОЖЕ да нас од овога заштити, онда треба сви да пошаљемо, ЈАВНО, питање Александру Вучићу, који се налази на позицији председника Србије.

Александре Вучићу,
ХОЋЕШ ли почети да се понашаш онако како ДОЛИКУЈЕ једном председнику државе
или ћеш са оваквим информацијама да нас и даље МАЛТРЕТИРАШ
:?:
ТИ на то НЕМАШ право
и
ЗА ово мораш да ОДГОВАРАШ,

јер народ који ово трпи треба да те КОЛЕКТИВНО ТУЖИ?!

stop-265x198.jpg

ХОЋЕМО ли да му кажемо "СТОП"

Има ли овде на форуму неко, КО одобрава овакве Конференције за штампу, а нарочито такве КОЈЕ нам "поклања" председник државе:?:
Да ли сте СРЕЋНИ, што вас ОН о овоме информише:?:
Imaš opciju.
Prebaciš na PAROVE ili na FARMU i uživaš.
Te opuštajuće emisije ste vi ŽUTI i izmislili zar ne.
Uživajte!

Back