kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.104
Ово је превршило сваку меру ТРПЕЉИВОСТИ!!!
Или сми ми луди, као народ, или су комплет за посматрање ови што нас уназад месецима ( а са овим вечерашњим информацијама и снимцима су ПРЕВРШИЛИ) ...ТЕРОРИШУ, ПОНИЖАВАЈУ, МАЛТРЕТИРАЈУ, УЗНЕМИРАВАЈУ и шта све још не
КОГА од нас брига за ово што нам, назови овај човек од председника вечерас ПОКАЗА и САОПШТИ у некаквој ХИТНОЈ, ВАЖНОЈ конференцији за штампу (ЈЕР ДА ЈЕ ОН нормалан ПРЕДСЕДНИК НЕ БИ ОВАКО ПОНИЖАВАО и УЗНЕМИРАВАО СВОЈ НАРОД).
ЈЕСМО ли ми ДУЖНИ да овако нешто гледамо и слушамо

За то постоје одговарајуће службе и оне ТО ТРЕБА ДА ГЛЕДАЈУ и РЕШАВАЈУ, КАЖЊАВАЈУ!!!
Ало бре, НАРОДЕЕееееее, ЗАШТО све ово трпиш и толеришеш? Ако нема ни једна институција КОЈА ТРЕБА и МОЖЕ да нас од овога заштити, онда треба сви да пошаљемо, ЈАВНО, питање Александру Вучићу, који се налази на позицији председника Србије.
Има ли овде на форуму неко, КО одобрава овакве Конференције за штампу, а нарочито такве КОЈЕ нам "поклања" председник државе
Да ли сте СРЕЋНИ, што вас ОН о овоме информише
Или сми ми луди, као народ, или су комплет за посматрање ови што нас уназад месецима ( а са овим вечерашњим информацијама и снимцима су ПРЕВРШИЛИ) ...ТЕРОРИШУ, ПОНИЖАВАЈУ, МАЛТРЕТИРАЈУ, УЗНЕМИРАВАЈУ и шта све још не

КОГА од нас брига за ово што нам, назови овај човек од председника вечерас ПОКАЗА и САОПШТИ у некаквој ХИТНОЈ, ВАЖНОЈ конференцији за штампу (ЈЕР ДА ЈЕ ОН нормалан ПРЕДСЕДНИК НЕ БИ ОВАКО ПОНИЖАВАО и УЗНЕМИРАВАО СВОЈ НАРОД).
ЈЕСМО ли ми ДУЖНИ да овако нешто гледамо и слушамо

Ало бре, НАРОДЕЕееееее, ЗАШТО све ово трпиш и толеришеш? Ако нема ни једна институција КОЈА ТРЕБА и МОЖЕ да нас од овога заштити, онда треба сви да пошаљемо, ЈАВНО, питање Александру Вучићу, који се налази на позицији председника Србије.
Александре Вучићу,
ХОЋЕШ ли почети да се понашаш онако како ДОЛИКУЈЕ једном председнику државе
или ћеш са оваквим информацијама да нас и даље МАЛТРЕТИРАШ
ТИ на то НЕМАШ право
и
ЗА ово мораш да ОДГОВАРАШ,
јер народ који ово трпи треба да те КОЛЕКТИВНО ТУЖИ?!
ХОЋЕМО ли да му кажемо "СТОП"
ХОЋЕШ ли почети да се понашаш онако како ДОЛИКУЈЕ једном председнику државе
или ћеш са оваквим информацијама да нас и даље МАЛТРЕТИРАШ

ТИ на то НЕМАШ право
и
ЗА ово мораш да ОДГОВАРАШ,
јер народ који ово трпи треба да те КОЛЕКТИВНО ТУЖИ?!

ХОЋЕМО ли да му кажемо "СТОП"
Има ли овде на форуму неко, КО одобрава овакве Конференције за штампу, а нарочито такве КОЈЕ нам "поклања" председник државе

Да ли сте СРЕЋНИ, што вас ОН о овоме информише

Poslednja izmena: