Kaze mi jedan coek

Milan od Gruze

Buduća legenda
Poruka
46.833
Jedan covek kaze da ljudi koji non-stop vise na internetu su dokona zazjavala a narocito oni muskarci koji vise na zenskom forumu; To su,kaze, nesposobnjakovici koji samo trce za suknjom a ne za poslom. Od njih nikad nista nije bilo ,niti moze biti...dokone lencuge koje samo cekaju da ih neko drugi izdrzava.Najveci lezilebovici na kugli zemaljskoj.

Da li je ovaj covek u pravu?

Poslednja izmena:
Jedan covek kaze da ljudi koji non-stop vise na internetu su dokona zazjavala a narocito oni muskarci koji vise na zenskom forumu; To su,kaze, nesposobnjakovici koji samo trce za suknjom a ne za poslom. Od njih nikad nista nije bilo ,niti moze biti...dokone lencuge koje samo cekaju da ih neko drugi izdrzava.Najveci lezilebovici na kugli zemaljskoj.

nije tacno ja sam ovde zbog recepata

zasto trcati za poslom? to neki karijerista s mobilnim iz gradskog prevoza
vidjam takve svaki dan
ljudi u pokretu,vreme je novac al nema se za markicu

pa šta se zna...jel se on hvalio pa ga bije glas, il ga žene hvalile pa gabije glas ?
mene oduvek "fasciniralo" to kad kažu dobar jebbač, ima veliki ****** i to...pa odakle znaš jebbo ga ti...? jel ti se pohvalila neka, jel tebe jebbo pa to znaš ?

pa nije sve u qurcu nego I kako ( da li ) ga koristis
a ima nesto I u emocijama
znash ono...pravi se da slusha zenine gluposti, klima glavom I da draga

Nije on u tvom fazonu.
Covek je biznismen i nema vremena za gluposti.

Riba u tvom drusvtu kad bi ga spazila, automatski bi zaboravila na tebe.
Samo to njega ne interesuje.

- - - - - - - - - -

Теби је, Милане, баш досадно данас?

Ne verujes? Hoces da se uveris?

Poslednja izmena:
Теби је, Милане, баш досадно данас?

Mislim da Milan hoće da kaže kako on, iako zjači i visi po ženskom forumu, nije lenčuga i nesposobnjaković od koga nema ništa na kugli zemaljskoj, već vredan i radan čovek koga bi vredelo suknjičasto pojuriti. Naravno, svi ostali, sem njega, jesu lezilebovići.

pa šta se zna...jel se on hvalio pa ga bije glas, il ga žene hvalile pa gabije glas ?
mene oduvek "fasciniralo" to kad kažu dobar jebbač, ima veliki ****** i to...pa odakle znaš jebbo ga ti...? jel ti se pohvalila neka, jel tebe jebbo pa to znaš ?

Burazeru, ako imas dobar ******, masivan, snazan, tvrd, treba ti da karnes samo jednu u gradu; Posle sve ide samo od sebe.Prijateljica prijateljici, sta vise voli nego da se pohvali i tako te ubije popularnos.
Ovi sto prodju neopazeno , to se zaboravlja.

Back