Kaze jedan dugogodisnji ministar ukrao 2 milijarde evra iz Srbije

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.793
Kaze jedan politicar da jedan ministar je ukrao 2 milijarde evra. E sad nesto razmisljam i licno mislim da oni samo kradu megalomanski jer nisu ni svesni kolko je to mnogo para. pazi kazu da u Nisu ima oko 250 000 gradjana. I ajde u proseku da svako ima oko 7000 evra ustedjevine u kesu i to kad se pomnozi dodje se do cifre koja je malo manja od 2 milijarde evra. I sad pazi znaci taj ludak ukrao para vise nego kolko imaju svi ljudi u jednom gradu drugom po velicini u Srbiji.

I cekaj kad ce on te pare da potrosi?? Ajde da je dete nego vec ima oko 50 godina. Ja licno mislim da ti ljudi su totalno nepismeni da oni ni nemaju predstavu kolke su to pare. Jer da imaju cak i najveci lopovi na svetu i megalomani zapitali bi se pa cekaj koji ce mi moj tolke pare kad to se ne moze potrositi ni za 10 generacija mojih potomaka. Znaci oni samo kradu kradu kradu a da nemaju poima kolko kradu i kolke su to pare

I na kraju diodje djavo po svoje jer to su proklete pare i na kraju mu se seme zatre i te pare ostanu po belosvetskim bankama a ne u Srbiji.

Poslednja izmena:
5EC4FC50-5554-46F4-A29D-4D63AB5F62A2.jpeg

To nisam ja reko tu cifru vec njegov suparnik a u istoj su stranci. Dobro oni izmedju sebe znaju kolko su pokrali u to ne treba sumnjati
То чак и министар, ткз. "др" не би знао да објасни, већ би рекао 2 хиљаде мЕлиона евради, што није ни близу вредности његових 24 апартмана у Бугарској !?

Kaze jedan politicar da jedan ministar je ukrao 2 milijarde evra. E sad nesto razmisljam i licno mislim da oni samo kradu megalomanski jer nisu ni svesni kolko je to mnogo para. pazi kazu da u Nisu ima oko 250 000 gradjana. I ajde u proseku da svako ima oko 7000 evra ustedjevine u kesu i to kad se pomnozi dodje se do cifre koja je malo manja od 2 milijarde evra. I sad pazi znaci taj ludak ukrao para vise nego kolko imaju svi ljudi u jednom gradu drugom po velicini u Srbiji.

I cekaj kad ce on te pare da potrosi?? Ajde da je dete nego vec ima oko 50 godina. Ja licno mislim da ti ljudi su totalno nepismeni da oni ni nemaju predstavu kolke su to pare. Jer da imaju cak i najveci lopovi na svetu i megalomani zapitali bi se pa cekaj koji ce mi moj tolke pare kad to se ne moze potrositi ni za 10 generacija mojih potomaka. Znaci oni samo kradu kradu kradu a da nemaju poima kolko kradu i kolke su to pare

I na kraju diodje djavo po svoje jer to su proklete pare i na kraju mu se seme zatre i te pare ostanu po belosvetskim bankama a ne u Srbiji.
Zato cenim Nedićevu Srbiju: Tada su razni, ne baš svi, neprijatelji Srbije visili na Terazijma! :bravo:

tako ti mislis. U kapitalizmu najveci lopov (milijarder) postaje presednik.............ne da oce nego mora, kako bi mu POLITICKI IMUNITET sacuvao pokradjene milijarde.
Ako krades milione, sa cega ce da potplacujes i korumpiras domace politicare da stanu na tvoju stranu.............o stranim politicarima da i ne govorim.
Sta mislis, dal bi onaj crnogorski smrad Djukanovic ikada bio presednik da nije imao dovoljno milijardi NE SAMO DA POTPLACUJE CRNOGORSKE POLITICKE MOCNIKE VEC I DA POTPLATI AMERICKI KONGRES DA GA SACUVA NA VLASTI U CRNOJ GORI.
ISTI PRIMER TI JE I KOSOVO..................BEZ MILIJARDI, ZARADJENIH NA DROGI I ORGANIMA SRBA, SIPTARSKI MILIJARDERI NIKADA NE BI IMALI DOVOLJNO PARA DA PLATE DA IM AMERIKA ODCEPI KOSOVO I DA GA DA NA RASPOLAGANJU SIPTARSKOJ "POLITICKOJ" ELITI.

U proslosti smo imali mnogo primera povezanosti milijardi i dolaska na najvise politicke funkcije. Milioni tu ne igraju ulogu.

Krade se svakako, ali ne baš toliko.
Krade se ko zna i ko ume a po prilikama.
Bilo je i tolikih kradja u istoriji Srbije..
Koliko je Dinkic dobio kao poklon kad je skupstina potpisala odluku o poklonu cele banke Dinkicu?
1, 2 milijarde....
Koliko je uzeo Miroljub Labus...1,2 ...3, 4...
Koliko je uzeo Kradoman Bozovic, 1,2, 3,....
Koliko je uzeo Zoran Zivkovic, 1, 2....pa je eno sad kao siromah....

Brzo se potrose velike milijarde....
Nije bilo mnogo maznuti milijardu jedno vreme..
Sad je vec malo teze..mora tu da se radi....Cak ni NIS ne moze vise da pokrije kad ti da milijardu kao poklon...
Ali jos uvek moze....300 po 300 , 600 po 600 i nakupi se za pet godina..

Odlaskom pametnijih , ostali su glupi, a oni su alavi i zluradi jer ne znaju sami da pokradu puno..
Zato je sad teze maznuti milijardu u cugu....mnogo pacova oko tebe koji su dignuli glas...a ja a ja a ja..

Ebote, pa ovo ubistvo familije im je sigurno zbog 50 000e, a to ima bukvalno , pazi bukvalno igrac koji dodje u kafic da pocasti posle potpisivanja ugovora..Dobro mozda se desilo i slucajnost je, ali se desilo....Ceh je to vece bio 3 500e....toliko je on platio a jeste castio posteno sve koji su bili tu...a malo da su mu poznati od ranije...

Back