Kauzalno,Sihronicitet

Da nije u pitanju sinhronicitet, a ne sihronicitet. Sinhronicitet u astrologiji, po Jangu, predstavlja obeležje bilo kog događaja, u bilo kom delu svemira, karakterom trenutka u kome se dogada. "Što god da je rođeno, ili učinjeno u ovom vremenskom odsečku, ima osobenost tog vremenskog odsečka."

sibirska:
Da nije u pitanju sinhronicitet, a ne sihronicitet. Sinhronicitet u astrologiji, po Jangu, predstavlja obeležje bilo kog događaja, u bilo kom delu svemira, karakterom trenutka u kome se dogada. "Što god da je rođeno, ili učinjeno u ovom vremenskom odsečku, ima osobenost tog vremenskog odsečka."

Pametnice moja ajde sad idemo na po jednu
kava.gif
u kafanu Svastaru,pa posteno si zasluzila. CCCCMMMMMMMMMMMMOKK

Kauzalno,Sihronicitet

to su po bugarskoj mitologiji bili bludni sinovi velikog baje po imenu liquidvrebov i jedne histericne kuravele po imenu suzaanamancov...njih dvoje je Bog osudio na vecni rad sa karburatorima...i spojlerima ...i sompolicom.....

Truman:
Ajde nek' mi neko objasni sta znace ove dve reci,treba mi.

kauzalno (-> cause) = uzročno

Sinhronicitet je pojava koju je prvi uočio, i nazvao je tako, K. G. Jung. Pojava koja je suprotna kauzalnosti po kojoj se dva dogadjaja naizgled nepovezana, dešavaju u isto vreme i koja osim toga ne proizlaze jedno iz drugoga, a opet imaju neki zajednički smisao.
Iz teorije sinhroniciteta je proizašla new age priča o koincidencijama.
I, uzgred, baš si našao podforum na kojem ćeš da postaviš to pitanje.

znachi ja sad neshto lupim i to povlachi neki smisao na nekom drugom mestu? :lol: :lol:

ajde da probam....new england patriots su uzeli super bowl :roll: --- :shock: :roll: :roll: nishta se ne dogadja----chek opet---brankaaaaaaaa :shock: -----aloooo ko je na kanalu------ma bre ne ti majstore :lol: ----wtf--btw---hellooooouuuu :lol: :lol:

:shock: :idea: :lol:

Groucho_Marx:
Sinhronicitet je pojava koju je prvi uočio, i nazvao je tako, K. G. Jung. Pojava koja je suprotna kauzalnosti po kojoj se dva dogadjaja naizgled nepovezana, dešavaju u isto vreme i koja osim toga ne proizlaze jedno iz drugoga, a opet imaju neki zajednički smisao.
Iz teorije sinhroniciteta je proizašla new age priča o koincidencijama.
I, uzgred, baš si našao podforum na kojem ćeš da postaviš to pitanje.

ok ali to je izgleda to .....u cemu bi bile razlike

Back