Kauboji & Indijanci

gost 243178

Veoma poznat
Poruka
12.084
Na koga ste se ložile kao klinke? Ja uvek na Indijance, jer su kauboji bili smrdljivi, provodili su dane na konjima, a onda su im u bordelu jedva skidali čizme i još su se kupali u onoj potkošulji iz jednog dela. A Indijanci su se uvek kupali u potoku, imali su čistu kosu, lepu odeću i svoje žene, šunjali se u mokasinama, komunicirali sa životinjama i prirodom, skalpirali i ko zna šta su sve još umeli :per:

Dobro, bio je i među kaubojima poneki simpatičan lone rider.

I šta mislite, u današnjem svetu, koji muškarci su ekvivalent Indijanaca, a koji kauboja?

Ja sam se na njih lozio:rumenko:
600full-the-magnificent-seven-screenshot.jpg

kako bre zasto...:D
zamisli vinetu kako sedi na konju, na vrhu brda, dok mu vetar nosi dugu crnu kosu..obanzen do pojasa, sa tim misicima, i bojom:rumenko:
ponosan, plemenit,neuhvatljiv, pozitivan, progonjen..ajme pa kako , aj reci kako ga ne voleti..:D

od kauboja sam volela samo bludnog sina doka holideja..:D
ledeno hladni pogled njegovih plavih ociju, dok igra karte, ili ceka da potegne drugi revolveras..
nezno ophodjenje prema kurtizanama..
plemenita velikodusnost..:heart:

Ih, kao klinka sam htela da se udam za Vinetua :lol:
Pogotovo kad sam odgledala u bioskopu onaj prastari crno-beli film, glumac je bio uh-uh-uh! dobar, zaboravila sam kako se zvao, neki Pjer valjda :D

A onda sam se ložila i na Džona Vejna (inače sam expert za vesterne, na tome sam odrasla, bila puna kuća vesterna), on mi je bio onako super, krupan, medvedast, pa dobar, pa frajer, pa uvek pobedi na kraju i tako.

I na Jula Brinera, uh taj glas, i dan-danas mi klecnu kolenca kad ga čujem, pa stas, pa pogled, pa ćelava glava, potpuna avangarda ebt :lol:

I njih dvojica su mi uvek bili, baš to što si pomenula, nekako uredni i sređeni, uvek obrijani, sve po ps-u.

Ostali, pa volela sam filmove, ali su me odbijali, Klint Istvud, Li Van Klif, Čarls Bronson, Džejms Kobern ili ne daj Bože Bad Spenser i Terens Hil, svi su mi bili masni, znojavi, zarasli, nikakvi.

I volela sam Dina Martina u Rio Bravo, volim kako peva :aha:

Svašta sam rekla o vesternima, a nisam odgovorila na pitanje. Nemam pojma :lol:

Samo se ti smej, taj matori je prvi filmski Vinetu (inače naš čovek, ti filmovi su snimani u Jugi, koprodukcija Nemačka-YU), i nije bio uopšte za bacanje u to vreme ;)...a posle je upao ovaj Pjer koga se ja sećam kao mega frajera svog detinjstva.

Back