Da li bi Jenkiji dozvolili americkom kauboju sa sesirom da dodje voditi konja centrom Nju Jorka? Da li bi tada policijska brutalnost dosla do izrazaja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može da se obuče kao kauboj, ali za konje nisam baš siguran.Da li bi Jenkiji dozvolili americkom kauboju sa sesirom da dodje voditi konja centrom Nju Jorka? Da li bi tada policijska brutalnost dosla do izrazaja?
to nije ni kod nas dozvoljeno osim u specijalnim situacijama, manifestacijama i slicno koje su unapred prijavljene. (bar mislim da je ovako)Da li bi Jenkiji dozvolili americkom kauboju sa sesirom da dodje voditi konja centrom Nju Jorka? Da li bi tada policijska brutalnost dosla do izrazaja?
to nije ni kod nas dozvoljeno osim u specijalnim situacijama, manifestacijama i slicno koje su unapred prijavljene. (bar mislim da je ovako)
@Regina Mills moze vise o tome da kaze.
A kako krave u Indiji mogu slobodno setat i da ih niko ne dira?konj iza sebe ostavlja balegu, pretpostavljam da je to jedan od najvecih problema.
Pa najprije bi bilo da su kaubojski konji sveta bica za Ameriku, a narocito mustanzi (neukrotivi konji).jer su one tamo svete zivotinje.
konj iza sebe ostavlja balegu, pretpostavljam da je to jedan od najvecih problema.
verujem ti jer sam ugazio i zamalo se okliznuo i pao preko njega relativno skoroVeći problem su kereća govna, veruj mi.
sad karikiras..one jesu svete zivotinje u indiji.Pa najprije bi bilo da su kaubojski konji sveta bica za Ameriku, a narocito mustanzi (neukrotivi konji).
A cija je Indija, nego muslimanska?sad karikiras..one jesu svete zivotinje u indiji.
Mustange su strpali pod haube Fordova te ih tako šetaju širom Amerike.Pa najprije bi bilo da su kaubojski konji sveta bica za Ameriku, a narocito mustanzi (neukrotivi konji).
A cija je Indija, nego muslimanska?
A zasto ti provociras narod ovuda?A cija je Indija, nego muslimanska?
E nije hinduisticka, nego je slatka muslimanska.Hinduisticka.
Ovo je moj prorocki opis koja bi bila udarna kapisla izmedju Jenkija i Dixie. Znate li da se to stvarno dogodi u centru Nju Jorka tacnije kod tajmskvera, da bi kauboj bio brutalno pretucen od strane policije a mozda i ubijen. Znate li da su to dva mentaliteta a narocito istocna obala koja ima europski mentalitet.Pa najprije bi bilo da su kaubojski konji sveta bica za Ameriku, a narocito mustanzi (neukrotivi konji).
Indija nije NYCA kako krave u Indiji mogu slobodno setat i da ih niko ne dira?
Cca milijardica hinduistapricas glooposti
![]()
To nema veze sa normalom. Kakva je to drzava koja nema slobode kretanja, kriminal, mafije da ne mozes nocu setat kao normalan covjek. Jedina funkcionalna drzava je bila SFRJ gdje si mogao spavat na klupi i to ljeti kad se osobi nije spavalo u krevetu zbog ljetne omorine.Svidjelo se to nama ili ne, USA je država koja pruža najveće osobne slobode. Ne svuda, ali u dobrom dijelu država sigurno. Oćeš napraviti skup ustaša, četnika, KKK, nacista, transseksualaca ili ravnozemljaša, sve smiješ - dok god nekoga fizički ne ugrožavaš. I zato im je toliko stalo do ustava i amandmana. Davno bi oni doveli red nošenje oružja da nemaju amandman koji im to garantira i nema majci da to mijenjaju. Zato i jesu ozbiljna država i zato predsjednik može biti i inteligentan Obama i tupavi izdajnik Trump i dementni Biden a da država normalno funkcionira.