gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Koje kategorije ljudi ne volite i prema njima gajite ljute predrasude iako vam ništa nisu uradili ni skrivili?
Tipa vernici, kučkari, šalteruše....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muskarci u trenerkama, posebno suskavim.Koje kategorije ljudi ne volite i prema njima gajite ljute predrasude iako vam ništa nisu uradili ni skrivili?
Kako sam kafenisala do malopre na klupi u Dunavskom parku i posmatrala babu koja čuva dvoje maĆe dece koji trčkaraju na sve strane u onim plastičnim klompicama u kojima im nogica klizi na sve strane i ništa je ne drži, ne podnosim roditelje te dece koji će ih povesti u grad u klompicama/šlapicama i ostalim plastičnim čudesima, ne vodeći računa da je malom stopalu potrebna čvrsta sandala koji drži čvrsto zglob. Smatram da su nesvesni, nesavesni, nemarni i da škrtare na sopstvenoj deci.
Mislim, znam da gore napisano baš i nije tema i da sam verovatno omašila, no u pms-u sam
, a oni u klompicama trčkaraju na sve strane i samo što ne padnu, a baba sedi na klupi i kulira, plus na sve to herpes na usni mi je u punom cvatu i ne mogu da se ljubim, i tako.
Koje kategorije ljudi ne volite i prema njima gajite ljute predrasude iako vam ništa nisu uradili ni skrivili?
Ako glume Mirandu u Sex and city, da.ajel' hejtujes pirgave ridjokose![]()
Ljude koji gotive Caneta Partibrejkers kao urbanu legendu Beograda.
Ako glume Mirandu u Sex and city, da.
naravno da su ljubomorni nolajferi skrivili ,trose vazduhKoje kategorije ljudi ne volite i prema njima gajite ljute predrasude iako vam ništa nisu uradili ni skrivili?