Kategorije, kategorije

Kako sam kafenisala do malopre na klupi u Dunavskom parku i posmatrala babu koja čuva dvoje maĆe dece koji trčkaraju na sve strane u onim plastičnim klompicama u kojima im nogica klizi na sve strane i ništa je ne drži, ne podnosim roditelje te dece koji će ih povesti u grad u klompicama/šlapicama i ostalim plastičnim čudesima, ne vodeći računa da je malom stopalu potrebna čvrsta sandala koji drži čvrsto zglob. Smatram da su nesvesni, nesavesni, nemarni i da škrtare na sopstvenoj deci.

Mislim, znam da gore napisano baš i nije tema i da sam verovatno omašila :sad2:, no u pms-u sam :sad2:, a oni u klompicama trčkaraju na sve strane i samo što ne padnu, a baba sedi na klupi i kulira, plus na sve to herpes na usni mi je u punom cvatu i ne mogu da se ljubim, i tako.

Poslednja izmena:
Koje kategorije ljudi ne volite i prema njima gajite ljute predrasude iako vam ništa nisu uradili ni skrivili?
Tipa vernici, kučkari, šalteruše....
muskarci u trenerkama, posebno suskavim.
majke zrtve/kvocke
gospodje koje konstantno rade na tome da budu jos vece gospodje i stalno te dave svojim zahtevima da sve bude po njihovom, jer one su tako fine i potresaju se na sve i svasta.
muskarci koji svoj neuspeh sa zenama pravdaju nedostatkom miliona, aviona, kamiona.

Kako sam kafenisala do malopre na klupi u Dunavskom parku i posmatrala babu koja čuva dvoje maĆe dece koji trčkaraju na sve strane u onim plastičnim klompicama u kojima im nogica klizi na sve strane i ništa je ne drži, ne podnosim roditelje te dece koji će ih povesti u grad u klompicama/šlapicama i ostalim plastičnim čudesima, ne vodeći računa da je malom stopalu potrebna čvrsta sandala koji drži čvrsto zglob. Smatram da su nesvesni, nesavesni, nemarni i da škrtare na sopstvenoj deci.

Mislim, znam da gore napisano baš i nije tema i da sam verovatno omašila :sad2:, no u pms-u sam :sad2:, a oni u klompicama trčkaraju na sve strane i samo što ne padnu, a baba sedi na klupi i kulira, plus na sve to herpes na usni mi je u punom cvatu i ne mogu da se ljubim, i tako.
:lol:

Vernike,
Žene u papučama, muškarce u papučama,
Ljude u trenerkama,
Zift crnu kosu,
Musavu šminku,
Frenč u bilo kom obliku, na prirodnim ili veštačkim noktima
Nokte koji se šire,
Prenapadne flertušu,
Likove koji šalju piće za sto,
Ljude koji šetaju sive maltezere ( imaš belo kuče operi ga i skini mu te krmelje),
Pravnici,
Studentkinje ekonomije,
Studenti privatnih fakulteta,
Ljudi koji posećuju Maršal,
Ljudi koji idu na salsa žurku u cilju da igraju salsu...
Setiću se ja još.... i jbš mi sve ako imam blage veze što sam sve pisala sa velikim slovom na početku.

Brinete, sad su sve brinete, sad je kul biti brineta.
Loše odrađen ombre. Nisi kul, izgleda k'o da su te pustili iz čerge na vikend.
Selfije.
Protivnike selfija.
Turbo- folk.
Protivnike istog.
Ljude koji slušaju Marčela.
Ljude koji gotive Caneta Partibrejkers kao urbanu legendu Beograda.
Ljude koji se kunu u Šopenhauera.
Ljude koji se kunu u Frojda.
Ljudi koji misle da je Isidora Bjelica kul.

- - - - - - - - - -

Brate koji sam ja hejter. Što je najgore spisak nije ni započet. Ovde stajem za svaki slučaj.

Koje kategorije ljudi ne volite i prema njima gajite ljute predrasude iako vam ništa nisu uradili ni skrivili?
Tipa vernici, kučkari, šalteruše....

Clanove nevladinih organizacija, posebno onih koje se bave nekim "sveopstim dobrom".
Politicare-jos vise opozicionare, pljuc na one na vlasti, a bore se za istu fotelju.
Ekstremne vernike...a i danasnje svestenike vecinom ne mirisem.
Devojke sa nalepljenim noktima, trepavicama...tonom sminke.
Tip top mame, a deca gojazna, histericna, zapustena...ili kad voza kolica i nabada u stiklama, 12cm, napucana i kao takva ne moze da se sagne kad dete place, jer paradira s njim kao trofejom...
Grand milje (od nazovi pevaca do voditelja), starlete i sl., muka mi kad otvorim novine...
Majstore.
Ljude koji neumereno i halapljivo jedu. (nebitno, mrsavi debeli) ...bucni ljudi, histerican smeh, laznjak osmeh, namazani (cico, duso, sve te razumem...), ljude koji ne vole zivotinje...(kad vidis da neko sutne ili mrsne psa/macku na ulici iz cista mira...)

...

Људе који дођу на плажу и онда леже уместо да пливају.

А када једном ипак уђу, дрхте и говоре како је вода хладна и онда назад на пешкир.

То је, дакле, категорија млохаваца и лигњи.

Ne volim ljude koji te politički korektno vređaju, a onda se tripuju da su ispali mnogo pametni i održali "nivo".
Ne volim izuvanja po kućama.
Ne volim antipušače.
Ne volim pušače koji puše gde stignu. Pogotovo one koji u tuđoj kući postavljaju pitanje da li mogu da zapale iako na stolu nigde piksle niti znaka da se u toj prostoriji puši.
Ne volim poštara koji nosem može da seče burek. Mogli su da mi daju nekog lepog poštara bar...:roll:

Категорија људи која се виђа по тржним центрима и мегамаркетима - мама, тата, вриштећа беба од пет дана (у колицима) и старије које јуре између рафова.

Politički aktivne osobe, zato što je to mahom zbog posla, uvaljivanja dupeta na sisaljku države, niko tu nije zbog ideala, i da, kad njih slušaš, samo su oni pametni, pošteni, ovakvi, onakvi... Njih zaobilazim u najširem mogućem luku, ko god može da se bavi politikom je ljiga.

Back