Pre mesec dana sam se razbolela...imam neke probleme sa stomakom....ni sama ne znam sta mi je. Ono sto je za mene sokantno je da se svuda zakazuje obican pregled. Dakle da bi Vas pregledao specijalista ceka se po mesec dana. Da li je ovo moguce? Doktorka mi je dala 3uputa jer ne zna sta mi je i odakle poticu bolovi u stomaku ,dobila sam uput za ORL, Urologa i da radim ultrazvuk stomaka. Na sve ovo moram da cekam po mesec dana....Dakle na ORL idam 19 decembra...kod urologa tek 10 januara a za ultrzvuk stomaka su rekli da dodjem tek posle 20 decembra da zakazem ...verovatno je pregled tek za mesec dana. Trenutno sam nezaposlena i nemam novac da platim privtne lekare i preglede. Da li je moguce da se ovako lece svi pacijenti u Beogradu? Ja sam u soku. Lekar opste prakse ne moze da pomogne jer nije specijalista. Ovo je sramota i uzas. Umesto da nas lece dok je neka bolest u akutnoj fazi oni zakazuju tek za mesec dana. Pa ovo jee strasno. Da li to znaci da preglede bolje da zakazujemo kad smo zdravi jer kad se razbolimo ne mozemo da se lecimo?