megadeth2 Obećava Banovan Poruka 82 17.01.2007. u 22:09 - Katastrofalni Bozidar Djelic #51 Korner zastavica: Meni odgovara. Imam gomilu deviza na racunu i sto da mi valjaju Kliknite za proširenje... hahahaha sta je za tebe gomila? Bedo mala
Korner zastavica: Meni odgovara. Imam gomilu deviza na racunu i sto da mi valjaju Kliknite za proširenje... hahahaha sta je za tebe gomila? Bedo mala
filatelista. pa šta? Veoma poznat Poruka 13.059 17.01.2007. u 22:14 - Katastrofalni Bozidar Djelic #52 Korner zastavica: @kornerovo majmunche Ko je tebi dao rec da diskutujes o bilo kakvim ekonomskim temama? majmuneeeeeee..... Kliknite za proširenje... A OD KUMA, TELEVIZOR!!
Korner zastavica: @kornerovo majmunche Ko je tebi dao rec da diskutujes o bilo kakvim ekonomskim temama? majmuneeeeeee..... Kliknite za proširenje... A OD KUMA, TELEVIZOR!!
megadeth2 Obećava Banovan Poruka 82 17.01.2007. u 22:21 - Katastrofalni Bozidar Djelic #55 hahahaha Torente umrecu od smeha ho ho ho Pa gde nadje to covece? :grin:
besniris Aktivan član Poruka 1.401 17.01.2007. u 22:23 - Katastrofalni Bozidar Djelic #56 megadeth2: hahahaha sta je za tebe gomila? Bedo mala Kliknite za proširenje... Nemoj tako mozda covek ima dosta na racunu,ipak su siptarski lobisti siroke ruke.
megadeth2: hahahaha sta je za tebe gomila? Bedo mala Kliknite za proširenje... Nemoj tako mozda covek ima dosta na racunu,ipak su siptarski lobisti siroke ruke.
Salvantis Iskusan Poruka 6.475 17.01.2007. u 22:26 - Katastrofalni Bozidar Djelic #57 Torrente-BG: Kliknite za proširenje... HAHAHA Mislio sam ja da napravim nesto slicno, ali rekoh Torrente ce to bolje
Torrente-BG: Kliknite za proširenje... HAHAHA Mislio sam ja da napravim nesto slicno, ali rekoh Torrente ce to bolje