Katastrofa kao promena poredka stvari

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Menjanje znacenja reci katastrofa i sirina njenih razmera se menjala vremenom. Istorijski gledano poprimila je zlokoban prizvuk i nuznu kataklizmu.
Da li ce katastrofa biti uzeta kao reper za dalji tok covecanstva? Da li je i takozvani veliki prasak bila jedna katastrofa koja je promenila odredjeni poredak?

Menjanje znacenja reci katastrofa i sirina njenih razmera se menjala vremenom. Istorijski gledano poprimila je zlokoban prizvuk i nuznu kataklizmu.
Da li ce katastrofa biti uzeta kao reper za dalji tok covecanstva? Da li je i takozvani veliki prasak bila jedna katastrofa koja je promenila odredjeni poredak?
Da bi se nesto nazvalo katastrofom moraju postojati gubitnici .
Kod velikog praska nemamo gubitnike a cak ni svjedoke .

Priroda ne zna za katastrofu, svejedno je, dal postojiš dal ne, dal postoji ljudski rod, planeta zemlja, sunce, mlečni put, svemir, apsolutno je svejedno
dezintegracija je prirodan tok stvari, sve se vraća u prašinu koja kreira nove oblike i to je tok bića koje je određeno malo drugačije nego što je zamislio Dekart
pravilno je

"Dešavam se, dakle postojim"

Kad se razvoj događaja ne može kontrolisati-stihija neobzirna...Jer ti obziri u prirodnim događajima ne postoje...

vala bash...al' uvek treba imati i plan za stihiju...ja vish sad imam jedan fin plan a on se sastoji u tome da necu da dozvolim da me drqaju sa pushtanjem naloga i idem lepo na drugi forum da se zaebavam sa ljudima....:bye:

vala bash...al' uvek treba imati i plan za stihiju...ja vish sad imam jedan fin plan a on se sastoji u tome da necu da dozvolim da me drqaju sa pushtanjem naloga i idem lepo na drugi forum da se zaebavam sa ljudima....:bye:
Otkucam tri puta ,na drugom pretraživaču,ime i pasvord (imam tačno zapisan) i ne mogu se ulogovati!
Je li to Krsta kao Pink-plaća se nastup!:mrgreen::hahaha:
Ako je slučaj -šaljite mi račun i br. na pp...:evil::rotf:

nešto suprotno od deseterca, aj prezjum..

paaaa jes moze tako... nego sam mislio neki primer...ko onaj lik sto je cheko ribu koju je tolko zeleo, pa vido da su mu prljavi tabani i na brzaka gurnuo nogu u wc solju da je opere te nije mogo da je izvuche da bi joj otvorio kad je ova legla na zvono

ako imash neki lichni primer kako si nesh zasro pa reko sebi ybt... koji sam ja debil, ovo je katastrofa shta napravih

Back