Elisa di Rivombrosa
Aktivan član
- Poruka
- 1.135
Nazalost, jos nema ekranizacije. Ali, ako bi bilo volela bih da glume Kejt Vinslet i Vigo Mortensen.
Kako se vama cini? Knjiga je savrsena. Preromanticno i preljubavno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost, jos nema ekranizacije. Ali, ako bi bilo volela bih da glume Kejt Vinslet i Vigo Mortensen.Kako se vama cini? Knjiga je savrsena. Preromanticno i preljubavno.
A zašto je uopšte potrebna ekranizacija?
Pa za nas romanticare...i veoma velike ljubitelje te knjige.
Mislim, shvatam da ti se dopada knjiga. Uživala si dok si čitala, sve je to super.
Samo razmišljam kakav je to odnos prema knjizi kad poslije čitanja razmišljaš o tome ko bi glumio koga u filmu snimljenom po njoj.
Pa, nemoguce je da i to nikada nisi radio!!! A narocito u ljubavnim knjigama, tu prosto zamisljas...<3
Pa, nemoguce je da i to nikada nisi radio!!! A narocito u ljubavnim knjigama, tu prosto zamisljas...<3
U filmu sve izmene,,,Zapravo, nisam. Knjiga je za mene početak i kraj svega. Ekranizacije me ne interesuju, čak i kad se radi o knjigama koje veoma volim.
Jednostavno, film je drugi medijum, drugačija umjetnost.
Zapravo, nisam. Knjiga je za mene početak i kraj svega. Ekranizacije me ne interesuju, čak i kad se radi o knjigama koje veoma volim.
Jednostavno, film je drugi medijum, drugačija umjetnost.