ArchNosferatu Primećen član Poruka 658 27.08.2010. u 13:44 - Katalog akcija za download??? #1 Zna li neko gde mogu da downloadujem katalog akcija i hartija od vrednosti Srbije??? Moooolim vaaaaas pomagajteeeee!!!!!!
Zna li neko gde mogu da downloadujem katalog akcija i hartija od vrednosti Srbije??? Moooolim vaaaaas pomagajteeeee!!!!!!
Thanatos Poznat Poruka 9.917 27.08.2010. u 13:48 - Katalog akcija za download??? #2 http://www.sec.gov.rs/index.php?option=com_remository&Itemid=47&func=select&id=9&orderby=2&page=1 Vidi ovde da li možda ima to što ti treba..Ima tri strane nekih dokumenata vezanih za akcije.
http://www.sec.gov.rs/index.php?option=com_remository&Itemid=47&func=select&id=9&orderby=2&page=1 Vidi ovde da li možda ima to što ti treba..Ima tri strane nekih dokumenata vezanih za akcije.
ArchNosferatu Primećen član Poruka 658 27.08.2010. u 14:40 - Katalog akcija za download??? #3 Samo dokumenti... Nista korisno... Nazalost.
goja023 Obećava Poruka 100 29.08.2010. u 09:32 - Katalog akcija za download??? #4 Glupo je sto Narodna Banka Republike Srbije nema katalog novcanica na smoj sajtu , samo par fotki.
ArchNosferatu Primećen član Poruka 658 29.08.2010. u 10:47 - Katalog akcija za download??? #5 Tako je. A nema ga nigde na netu za download.... Ako neko ima slican katalog moze i da mi iskenira pa posalje. Platicu nesto za trud.
Tako je. A nema ga nigde na netu za download.... Ako neko ima slican katalog moze i da mi iskenira pa posalje. Platicu nesto za trud.
Akol Obećava Poruka 51 29.08.2010. u 13:56 - Katalog akcija za download??? #6 ja sam skinuo krausove kataloge,a imam i rauchov katalog sa srbskim kovanicama,mogu ti skenirat pa onda vidis
ja sam skinuo krausove kataloge,a imam i rauchov katalog sa srbskim kovanicama,mogu ti skenirat pa onda vidis
ArchNosferatu Primećen član Poruka 658 29.08.2010. u 17:09 - Katalog akcija za download??? #7 Krausove kataloge hartija od vrednosti? Ja sam ih poskidao sve ali nema nasih akcija i hartija od vrednosti nigde...
Krausove kataloge hartija od vrednosti? Ja sam ih poskidao sve ali nema nasih akcija i hartija od vrednosti nigde...