Katalizator

jukabg

Iskusan
Poruka
6.551
Poz auto ekipi na forumu.Provalio sam u zadnjih mesec dana 3 puta da nesto kroz auspuh zvecka,cangrta,kao neki sitni kamenčiči da izlaze.
Pretpostavljam da je to od katalizatora.
Da li neko ima iskustva sa zamenom katalizatora?
Zvao sam majstora kaze polovan orginalni ako nadjem ispravan.Pravi orginalni skup,zamenski ne preporučuju.
Kad palim auto oseti se pozadi užasan smrad.
Nemam baš izbora uzet polovsn njegov da je bar ispravan pa dokle doguram.
Koliko je zeznuto voziti pošto se već 3 put verovatno saće u njemu lomi ali i isčisti u voznji?
Hvala za korektne komentare.Zivi bili poz.

Poz auto ekipi na forumu.Provalio sam u zadnjih mesec dana 3 puta da nesto kroz auspuh zvecka,cangrta,kao neki sitni kamenčiči da izlaze.
Pretpostavljam da je to od katalizatora.
Da li neko ima iskustva sa zamenom katalizatora?
Zvao sam majstora kaze polovan orginalni ako nadjem ispravan.Pravi orginalni skup,zamenski ne preporučuju.
Kad palim auto oseti se pozadi užasan smrad.
Nemam baš izbora uzet polovsn njegov da je bar ispravan pa dokle doguram.
Koliko je zeznuto voziti pošto se već 3 put verovatno saće u njemu lomi ali i isčisti u voznji?
Hvala za korektne komentare.Zivi bili poz.
Da, što reče Mario, izvadi ga, pa ćeš za dve godine videti.

Nisam u Srb moram uvaliti neki polovan orginalan ...jbg.
Najrdije bi bez njega ali ne daju preko...Tdi pasat je ...krcka u njemu i izbacuje mi kroz auspuh crne grumenčiče..
Bojim se da mi ne zacepi..

To ispada u komadićima skine se katalizator probije i vrati nazad
Mario misliš da je dovoljno oterati kod auspuh majstora to odrade i vrate moj nazad?

Da ne trazim drugi?

Inače u voznji sve štima ne gubi nesto snagu,ali čini mi se da malo više troši.7 litara 140 km na sat autoput.
A u ponedeljak cu kod majstora nek skinu pa nek resavaju.

Uzasno dismr svako jutro kad upalim auto da me cak upozoravaju da ugasim auto hahaha

Bio danas na 2 mesta.Posto sam menjao auspuh pre 3 meseca mišljenja su da se izbacuju neki stari ostatci iz auspuha.Katalizator kazu nije.Hebem li ga sad.Bio sam skoro siguran da je saće iz katalizatora.Sve im lepo objsnio kulturno šutirali ga tresli ovo ono i kažu nije!

Back