Pozdrav..Imamo macka starog skoro dve godine..Zivimo u stanu na zadnjem spratu,i mesecima smo ucili macka da izlazi napolje i da se vrati u stan..Cak se dere na interfon da mu neko otvori..Medjutim..Od ove godine dolazi cesce izubijan,sav u ranama,stalno ide na saniranje povreda..Mesec dana je nosio kragnu zbog rane na sapi..I sad on izlazi napolje,ali postaje lud..Cudno mjauce,zapisava,znaci ne mogu da nacistim stan,samo Bog zna koliko para dajem za sredstva za ciscenje..A on gospodin nece vise da se igra,nece da se mazi,nece da spava sa nama kao nekad,nece da ucestvuje u bilo cemu sto se radi po stanu,to je pre stalno radio,naucio je da igra fudbal sa suprugom..Sad nista,samo da ide i da se tuce..Sad je kap prelila casu,i mi smo se odlucili na kastriranje jer njegovo ponasanje pocinje da utice na nas zivot,bas je postao linjara..A presladak je macak,ima roze njusku,sav je mekan,cist,kupa se,sav je onako mazan i gnjavljiv..Hocu da bude opet moj stari Misa koji se mazi,igra..Da li neko ima iskustva sa ovakvim ponasanjem macka,pre kastracije,i posle..Znacilo bi mi svako iskustvo.Da li postaju mirniji..Hvala vam unapred..

Poslednja izmena od moderatora: