kasper

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel' , bi koristila ovaj novi pampers ?
Što im u poslednje vreme reklama izleće čega se god do'vatiš !?
Iz veš mašine, friza, kurira, kutije sa praškovima....
Obrišeš guJcu, smotaš i baciš u đubreću kantu...
I kad dođe 5-ti u mesecu ćvokiš lepo 5 'iljada (to je negde oko sedam tisuća)...
I Bog da te vidi.
I čekaš sledeći 5-ti.
A, on neka zuji po kući i lomi stakla !

Servirala bi im sadrzaj pampersa...neka jedu nevidljim prstima...

Nije mi bilo svejedno kada se pojavio duh mog pokojnog dede. Nocima me budila lupnjava po radijatorima. Kako znam da je to moj deda? Nestajalo je rakije iz flase, ko bi je drugi pio no on.
I danima sam se preispitivao sta li sam to strasno uradio da je na onaj svet otisao toliko ljut na mene, kad ne lezi vraze, eto meni odgovora jedan dan kad sam stigao kuci s posla.
Ulazim u stan, mirise sveze ispecen hleb, provirim u kupatilo i vidim sav ves opran a na sporetu moje omiljeno jelo. I tu mi sine da je i moja najdraza bakuta stigla sa onoga sveta da me spasi dedinog besa.

Prijatelji moji, kakav gadan zajeb, tada krece mesec dana mog zivota u paklu. Lomnjava tanjira i sitnog pokucstva svaki dan, sve dok jednu noc nisam ustao i postrojio ih oboje, aman hocete li da bankrotiram zbog vasih svadja.
Dedi sam zabranio da pije, bakuta vise nije imala razloga da lomi i sad je sve kako i treba da bude. Da su jos uvek tu znam po sredjenoj kuci i toplom rucku koji me svaki dan doceka.
Ziveli duhovi :D

Back