kasper

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
24h dnevno bejbisitovanja, bez dana odmora, kakvi nije težak.
Ako bih to mogla da podnesem, podnela bih bez problema i te duhove koji škripe i pomeraju nameštaj. :lol:

Cuvala sam pre tudju decu. Volim klince ali samo kada sam se toga ratosiljala... Svoje vaspitas a onda te tudja blamiraju :lol: A tvoje je da ih roditeljima vratis zive, zdrave, site i pijane, raspolozene, a ne da ih vaspitavas... Muke...

Cuvala sam pre tudju decu. Volim klince ali samo kada sam se toga ratosiljala... Svoje vaspitas a onda te tudja blamiraju :lol: A tvoje je da ih roditeljima vratis zive, zdrave, site i pijane, raspolozene, a ne da ih vaspitavas... Muke...

To može biti noćna mora ako se za početak ne uklapaš sa roditeljima i njihovim stavovima. I baš to, uklapaj se u njihov sistem.

A onda da još živiš u njihovoj kući kao sluškinja i ono što se pod tim podrazumeva, da si im non-stop na raspolaganju. Platu nemaš ni kad da potrošiš kolika god da je.

Plašim se duhova, ako su zli, ako su zaebanti, onda bismo pravili. žurke non-stop..

Ti roditelji koji kažu da rade po ceo dan, da su često na putu i ostalo, trebalo bi im oduzeti decu, pošto njih baš briga šta deca misle o duhovima i generalno su to jedna zanemarena deca. Šta ako postanu duhovi ta deca, pa od dece deca opet duhovi i tako, ko će da živi sa tolikim doohovima...
Nači, decu oduzeti, kuću prodati onima koji nemaju problema sa duhovima.. kakvi roditelji... osim toga, možda bebisitreka daje deci da piju i imamo posle alkoholisani duhove... sfašta može da se izdešava..zbog čega....zbog nemarnosti roditelja..

Istresla bi ih iz nevidljivih gatja....salutirali bi svi odreda!

Cana isterivacica
Jel' , bi koristila ovaj novi pampers ?
Što im u poslednje vreme reklama izleće čega se god do'vatiš !?
Iz veš mašine, friza, kurira, kutije sa praškovima....
Obrišeš guJcu, smotaš i baciš u đubreću kantu...
I kad dođe 5-ti u mesecu ćvokiš lepo 5 'iljada (to je negde oko sedam tisuća)...
I Bog da te vidi.
I čekaš sledeći 5-ti.
A, on neka zuji po kući i lomi stakla !

Verujem.

Jednom, sedim ja tako, kad otvore se vrata na kuhinjskom elementu...prcccc... ja gledam u čudu, ni daška vetra,nigde živog stvora, nikakve vibracije, zatvore se .. dobro, ko je tu lood..esi se uplašila sad? :)

- - - - - - - - - -

Este igrali ono sa čašom, prizivanje doohova kad ste bili mali?

- - - - - - - - - -

MMM....OOOO......NJ... NJ... AAAAA

BU!

Nije pitanje kakva je prica, nego da li verrujette u duhove i da li biste prihvatili posao koji je dobro placen pod ovim uslovima :)
duha nisam vido, al u paralelne svetove verujem a oni verovatno odatle dolaze
i to je verovatno čovek koji je imao neku muku u ovozemaljskom životu, nešto što mu je ostalo neostvareno, neispunjeno, iznevereno, nedovršeno a što ga prinuđuje da stalno iznova sa onog dolazi na ovaj svet, valjda da bi video dokle se s time stiglo...pretpostavljam da ja nisam razlog njegovog dolaska, niti smetnja njegovim jelda ciljevima pojavljivanja

duha nisam vido, al u paralelne svetove verujem a oni verovatno odatle dolaze
i to je verovatno čovek koji je imao neku muku u ovozemaljskom životu, nešto što mu je ostalo neostvareno, neispunjeno, iznevereno, nedovršeno a što ga prinuđuje da stalno iznova sa onog dolazi na ovaj svet, valjda da bi video dokle se s time stiglo...pretpostavljam da ja nisam razlog njegovog dolaska, niti smetnja njegovim jelda ciljevima pojavljivanja

dolaze iz paralelenih svijetova u ovaj...paralelni im u kome imaju nedovrsenog posla...stalno iznova...iako su iz paralelnih svijetova...
odo nasut jedan prosek pa cu ovo opet procitat...
vi klikcite u medjuvremenu nesto
vrijeme je novac...nismo dzabe ovdje

Back