KASNO !

Nevenchica:
Postoje neki ljudi koji prodju kroz nas zivot i ostave trag... Mislimo da smo ih propustili, ali mozda je njihova uloga bas bila da nas 'pomere', podsete da umemo da osecamo, ili da nam podignu kriterijum tako da se ne zadovoljavamo ni sa cim manjim od energije koju sa njima osetimo... Treba biti zahvalan sto smo ih uopste upoznali jer je to jos jedna lepa uspomena na osobu, koju cemo nositi sa sobom do kraja zivota...
koliko je tacno ovo sti si napisala....u potpunosti se slazem!!! Bravo!

NatasaNatasa:
Ne znam da li bi to bilo za ''zauvek'' ... ali sam jednom davno propustila jednu jako dobru energiju koja je vladala izmedju nas. Morala sam da se odlučim izmedju dečka u koga sam godinama bila zaljubljena i njega koji je u mom životu bio potpuno nov, ali poseban .... on je otpao .... a veza sa onim dečkom nije potrajala više od godinu dana.
Kada danas razmislim, kajala bih se i da sam drugačije odlučila.
Ponekad mi bude žao ... a, ponekad pomislim da je dobro što smo ostali ''neostvareni'' i ''neprežaljeni'' ..... jer sve dok imamo snove - imamo potrebu i da ih ostvarujemo.

Jel to znači da ga "imaš u planu"?

kučka:
Nisam propustila..uradila sam to svesno shvativsi da je tako najbolje za oboje i vreme je pokazalo da sam bila u pravu..sad, prica je poduza da bih je pricala ali nikada ne zaliti za propustenim..iz razloga sto treba ici napred jer zivot uvek donosi nesto novo, bolje i zanimljivije..:wink:..I .zauvek.. ne postoji..:-D
Za detaljnije objashnjenje procitajte njenu temu"Ne uzbudjujes me vise". :lol: :wink:

NatasaNatasa:
Ne znam da li bi to bilo za ''zauvek'' ... ali sam jednom davno propustila jednu jako dobru energiju koja je vladala izmedju nas. Morala sam da se odlučim izmedju dečka u koga sam godinama bila zaljubljena i njega koji je u mom životu bio potpuno nov, ali poseban .... on je otpao .... a veza sa onim dečkom nije potrajala više od godinu dana.
Kada danas razmislim, kajala bih se i da sam drugačije odlučila.
Ponekad mi bude žao ... a, ponekad pomislim da je dobro što smo ostali ''neostvareni'' i ''neprežaljeni'' ..... jer sve dok imamo snove - imamo potrebu i da ih ostvarujemo.

;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Back