Kašnjenje

Ne volim kašnjenja, ali ne pridikujem nikom zbog toga.
Samo se povremeno pošalim na njihov račun.
Nekoliko puta sam jednoj drugarici rekla da bi trebalo da se malo uozbilji jer nema mnogo nas koji smo strpljivi i ne ljutimo se ako ona kasni.
Međutim, ona i dalje po svom. Uvek, ali uvek kasni.
Ja sam se više puta iz Zemuna cimala do Banovog brda i stigla 30+ minuta pre nego ona sa Ceraka.
-15 stepeni.

S druge strane, opet ne volim ni kad neko prerano dođe. Krivo mi bude što oni mene čekaju bez obzira što smo se dogovorili za kasnije.

ne kasnim.
ne sećam se kad sam zakasnila negde i trudim se stvarno da budem tačna.
ako neko kasni, to uglavnom stavim do znanja da nije ok...ukoliko je posao u pitanju.
a ako je neka privatna varijanta onda mi ne smeta - uglavnom su to drugarice koje čekam uz pićence i cigaretu...a muški mene čekaju :lol:
šalim se. ne čeka me niko, dolazim na vreme.

Мрзим кашњење, ако неко не поштује моје време - не поштује ни мене.. А време је новац.. За то време док чекам ту особу ја сам могао да урадим 10 ствари које ће ме сачекати после тога опет.. Мсм која је поента заказивања неког виђења, или догађаја ако у старту ниси сигурна да ли ћеш стићи? Мсм боље ми реци у 6 па дођеш, него у 5 па те чекам пола сата, ја сам у том фазону..

Ne smeta mi previse ako neko kasni, ali mnogo mi vise smeta kada ja zakasnim negde zbog nekog drugog ili stignem tacno na vreme. Vise volim da svuda stignem 20-30 minuta ranije i isproveravam da li sam poneo sve potrebne stvari i bez nervoze se pripremim. :think:

Мрзим кашњење, ако неко не поштује моје време - не поштује ни мене.. А време је новац.. За то време док чекам ту особу ја сам могао да урадим 10 ствари које ће ме сачекати после тога опет.. Мсм која је поента заказивања неког виђења, или догађаја ако у старту ниси сигурна да ли ћеш стићи? Мсм боље ми реци у 6 па дођеш, него у 5 па те чекам пола сата, ја сам у том фазону..
Načekaćeš se ti! :lol:

Back