kasni bivsoj devojci?

ohooo
cekaj da pohvatam konce :)
sta se ovde radi_
na mojoj temi:)
kakvi macici:)
...
sto se moje price tice..ako vas zanima
.......recenica je sledeca
...rekla mi je da je juce imala spontani ,mada ja sam od pocetka sumljao da je i bila trudna...
,,,,,
--------imam sina u drugoj drzavi ,od 1 godina,ali ne zivi sa njima
u to sam se uverila ...
hm..sada ide deo gde cete me popljuvati....:)
...sa nekom komsinicom ..tamo..se svalerisao jednom...dva puta..i ona je zatrudnela...
...nocas sam dobila poruku
upravo sam dobio sina ali ti si jedina osoba kojoj to mogu da javim
...
meni je i dalje dobro,,izvaci iz mene svasta..inspirise me
i sve bi bilo divno da nema beba,,

@Zaimb
Je l' to u pitanju isti lik od pre xx god.? Zapitaj se ZASTO stalno upadas u zamrsene odnose, ostajes u njima i dozvoljavas da te neko gazi i ponizava?
Nisam citala tekst, suvise je bolan za moje vijuge, a i ne volim sapunjare. A napisano lici upravo na to.

Nije isti lik
sto je najgore ...to je sasvim sasvim drugi lik kog sam upoznala preko neta
izmedju 15 tak ljudi kojima sam odgovarala na cet poruke tog dana
najvise mi se svideo..i najvise me je on zasmejavao
....to se nastavilo kako se nastavilo
i jeste sve kao u baajci ....
samo sto sam u 10 dana saznavala informaciju po onformaciju
kada sam ga pitala yasto mi o pricas i to rascepkano..
rekao mi je pa da mi ne pobegnes....
ako sve cujes odjednom
......rodio mu se sin pre neki dan .,,
kaye-jedina osoba sa kojom to moye da podeli sam ja...
.....

Mene sve živo zanima, i radoznala sma i više nego što treba, ali te četove treba zabraniti zakonom.
Toliko ljudi tu nastrada da je to strašno.
Na stranu to što često upoznaš nekoga ko nije iz tvog mesta pa maštom potpiruješ vezu na daljinu...
Normalno da ti neće odmah otkriti koliki je manijak.
Ali to o prebijanju što ti je rekao trebalo bi da ti je dovoljno otkrilo.
Pa onda koliko je dece slučajno posejao, to govori o tome da ne koristi kondom ni kad je sa švalaerkom, a ne devojkom. Znači jaako rizičan odnos sa njim.

e, to je u citavoj prici najbolje sto ti se desilo, samo ni kontakt ne treba da odrzavas, iscrpece te skroz
znam da ne kapiras sada ali za dva meseca ces imati kez od uva do uva kad se setis kako si bila glupa :lol:
laze te bre pa cepa, kazi hvala onoj koja ti ga je sa ledja skinula - a ako je neko sanjao nesto, to si bila ti. sreca pa nisi stigla do faze kosmara, i ozbiljno razmisli zasto te privlace takvi tipovi, ne valja ti to.

Заимбе, ниси могла то малко разговентије да срочиш, него се сав изгрувах док сам читао као кроз гудуре Балкана ...

,on je rekao--salim se proveravam koliko si ljubomorna....

Па да, испримала си се толико и толико те је свртео да му све живо верујеш.
Не значи да те не воли, него да само може да ти ради све што пожели, па чак и да смишља овакве непријатне приче. Немој да га откачиш него се уозбиљи. То пали... барем је код мене палило да ме мало искулира кад сам био гадан и безочно вређао женске осећања :lol:

.to je sasvim sasvim drugi lik kog sam upoznala preko neta

Сад видех ово, какав, бре, нет?
Какви момци преко нета, ниси бангава? Јеси, бангава си..?

Додуше, има оних што се упознају на нету па праве 24х свадбу на телевизији.
Ваљда ниси од тих...

e, to je u citavoj prici najbolje sto ti se desilo, samo ni kontakt ne treba da odrzavas, iscrpece te skroz
znam da ne kapiras sada ali za dva meseca ces imati kez od uva do uva kad se setis kako si bila glupa :lol:
laze te bre pa cepa, kazi hvala onoj koja ti ga je sa ledja skinula - a ako je neko sanjao nesto, to si bila ti. sreca pa nisi stigla do faze kosmara, i ozbiljno razmisli zasto te privlace takvi tipovi, ne valja ti to.

ma treba d anadje nekog kulturnog smaracha koji ce da je nevidljivo zaebavatai. ti su mnogo gori

ovi shto su otvorene psihopate tu bar znash da je lose i igras igru otpocetka a mozda se i razumete. ne treba se zavaravati da postoje princhevi
ionako si uvek sam sa sobom

ali ponekad se zavaramo :( mada tu se izuzima sopstvena glupost... ali sto da ne zene tako vole da razmisljaju kako su one nevine princeze a muskarci prljavi zlikovci sto sa malo logike je vrlo lako oboriti.

znas kako, sa otvorenim psihopatom ne igras igru, njega odmah bez razmisljanja ostavis, hbs ti to. skuplja pita od tepsije, od takvog se maknes.
sa pritajenim, mozda neko vreme. nije bas pametno, ali... ne moze covek bas uvek da bude pametan. na svu srecu, obrasci ponasanja su im repertorisani pa opet mozes da ih prepoznas. princevi sa kojima je sve savrseno odmah i smesta samo stvaraju iluziju i po svoj prilici spadaju u manipulatore. mozes da se zavaravas ali u sustini znas ti da on nije ok.
na srecu, ima i fer, korektnih ljudi svuda - samo, sa njima ako krenes djonom to ces i da popijes. nisu ni mali, ni glupi ni naivni i umeju da vrate sa kamatom, pa ko je dovoljno zreo da snosi posledice svojih postupaka ima pored sebe ono sto zasluzuje. ostalima leti perje :lol: a to niko ne voli, zato dosta ljudi i bude sa manipulatorima i placa na mostu ono sto nije na cupriji.
p.s. vazi za oba pola, manipulisu i zene podjednako

Poslednja izmena:
da..,,bangava sam
:) ..i bas sam te noci trazila muza za emisiju 48 sati:)
prijavila sam se ali nisam imala para..pa reko na brzinu da ...ga pronadjem.. :) dok me ne provale :)
...Odgovor je ...da sam se umorlia jednu noc od mog verenika-decka..
da mi je prijalo sa nekim da pisem gluposti i lupam svasta,,,
i to se nastavilo kroz sms i kako se dalje nastavilo
...dakle..prijalo mi je jer sam se smejala ...
eto

ma treba d anadje nekog kulturnog smaracha koji ce da je nevidljivo zaebavatai. ti su mnogo gori

ovi shto su otvorene psihopate tu bar znash da je lose i igras igru otpocetka a mozda se i razumete. ne treba se zavaravati da postoje princhevi
ionako si uvek sam sa sobom

ali ponekad se zavaramo :( mada tu se izuzima sopstvena glupost... ali sto da ne zene tako vole da razmisljaju kako su one nevine princeze a muskarci prljavi zlikovci sto sa malo logike je vrlo lako oboriti.

------da sa ovim se isto potpuno slazem
svi mi znamo manipulisati ovim ili onim
svi nesto dajemo ili uzimamo davajuci..
Mislim da je odgovor da TEBIu nekom odnosu bude dobro i yabavno-naravno ,ako shvatis da imas vise cimalica nego zadovoljstva iz tog odnosa..onda
treba sebi postaviti debeli znak pitanja...

znas kako, sa otvorenim psihopatom ne igras igru, njega odmah bez razmisljanja ostavis, hbs ti to. skuplja pita od tepsije, od takvog se maknes.
sa pritajenim, mozda neko vreme. nije bas pametno, ali... ne moze covek bas uvek da bude pametan. na svu srecu, obrasci ponasanja su im repertorisani pa opet mozes da ih prepoznas. princevi sa kojima je sve savrseno odmah i smesta samo stvaraju iluziju i po svoj prilici spadaju u manipulatore. mozes da se zavaravas ali u sustini znas ti da on nije ok.
na srecu, ima i fer, korektnih ljudi svuda - samo, sa njima ako krenes djonom to ces i da popijes. nisu ni mali, ni glupi ni naivni i umeju da vrate sa kamatom, pa ko je dovoljno zreo da snosi posledice svojih postupaka ima pored sebe ono sto zasluzuje. ostalima leti perje :lol: a to niko ne voli, zato dosta ljudi i bude sa manipulatorima i placa na mostu ono sto nije na cupriji.
p.s. vazi za oba pola, manipulisu i zene podjednako

..pa o ovome sam malopre pisala
svi mi manipulisemo necim
dajemo ..uzimajuci i obrnuto
..da se ne ponavljam,,
ali lepo receno da

Ono sto bih da dodam,,jeste da
je ono sto mislim da je vazno u ovom odnosu ..za mene sto on stvarno--ne znam jesam li ja ili on zasluzni za to ali
iz mene izvlaci lepotu
smirena sam,nekako i svet drugacije vidim..
gledam ..
ako je to delo manipulacije..pa ne znam da li bi mu bas 100 posto zamerila
nemam pojma
Inace, vesti na bojnom polju je da sam ..samo pustila...
ne odgovaram ne pisem..
....i stigla je vest da bi on dosao do mene ,-na letovanju sam
spreman je voziti 18 sati ...da bi proveli vikend zajedno....:) ...kome ovde idu poeni :)
Nista nisam odgovorila,ne ynam ni sta da mu odgovorim
ako odbijem-znam da sebe lisavam zadovoljstva za vikend
ako pristanem -znam da kada ode da ce mi biti jos teze...
a moyda i nece...
ne znam...razmisljam..

idu onome ko koristi kondom, odmah da ti kazem - a on ne zvuci kao neko takav.
razmisli ali dooobro o tome sta je sve mogao da zapati takav lik, nemoj da ocekujes da koristi bilo kakvu zastitu, i ni slucajno ne priznaj da si na piluli ako jesi. kupi sama kondome i insistiraj na njima sta god da ti kaze.
nemoj da se zezas, i da jedan vikend placas nedeljama ili mesecima nakon sto prodje.

idu onome ko koristi kondom, odmah da ti kazem - a on ne zvuci kao neko takav.
razmisli ali dooobro o tome sta je sve mogao da zapati takav lik, nemoj da ocekujes da koristi bilo kakvu zastitu, i ni slucajno ne priznaj da si na piluli ako jesi. kupi sama kondome i insistiraj na njima sta god da ti kaze.
nemoj da se zezas, i da jedan vikend placas nedeljama ili mesecima nakon sto prodje.

...da to sam shvatila
:( ...na tezi nacin :(
vec

Back