kasni bivsoj devojci?

salbo_pismena

Ističe se
Banovan
Poruka
2.767
zasto bi ...vasoj devojci
& koju stvarno obozavate i volite
& naterali ste je na zavet da ako slaze da cete je prebiti i zauvek ostaviti
.&..sa kojom ste tri predivne nedelje,govorite joj da stvarno mozete sta god da joj kazete
bar njoj mozete sve da kazete...
& saljete joj smajlove ,,,jednom dnevno bar...
& razumete se brzo -kazete kako ste srodne duse i kako se to jednom srece u zivotu ili ni jednom i da bi valjalo celog zivota orzavati kontakt-ma koje god vrste da je
& ,,koja je prihvatila da vam se skoro radja dete ,,,mada ne zivite sa tom zenom
& kazete kako vam je potrebna jer -dve osobe koje vole da cine ljudima-mogu svasta da naprave zajedno
..odete na odmor,,,,kampovanje sa detetom iz prvog braka-17 god
..i saljete joj poruku jedno vece ///...
tvoja predhodnica-sa kojom sam spavao samo kada su joj ne plodni dani i koja nije htela da radja ...(to je i bio izmedju ostalog razllog raskida)
mi je javila da joj kasni 4 dana...

''''zasto bi to IKO poslao svojoj devojci?
4 dana -nista ne znaci
a zna da ce se pojesti....,,jos je bila jedna glupa sala sa njegove strane u kojoj je kao priznao da je spavao sa dve isto vece i naveo vreme i meato i noc
i kada je devojka shvatila da to nije moguce da je izveo ,,,tada jer je bio sa njom,,
,,on je rekao--salim se proveravam koliko si ljubomorna....
//////...ali tada nije bio u romingu,niti na kampovanju ,niti je samo jednom dnevno slao poruke....
dakle,,,,
U KOM SLUCAJU BI STE VI POSLALI TU PORUKU VASOJ DEVOJCI?
SLOBODNO...

zasto bi ...vasoj devojci
& koju stvarno obozavate i volite
& naterali ste je na zavet da ako slaze da cete je prebiti i zauvek ostaviti
.&..sa kojom ste tri predivne nedelje,govorite joj da stvarno mozete sta god da joj kazete
bar njoj mozete sve da kazete...
& saljete joj smajlove ,,,jednom dnevno bar...
& razumete se brzo -kazete kako ste srodne duse i kako se to jednom srece u zivotu ili ni jednom i da bi valjalo celog zivota orzavati kontakt-ma koje god vrste da je
& ,,koja je prihvatila da vam se skoro radja dete ,,,mada ne zivite sa tom zenom
& kazete kako vam je potrebna jer -dve osobe koje vole da cine ljudima-mogu svasta da naprave zajedno
..odete na odmor,,,,kampovanje sa detetom iz prvog braka-17 god
..i saljete joj poruku jedno vece ///...
tvoja predhodnica-sa kojom sam spavao samo kada su joj ne plodni dani i koja nije htela da radja ...(to je i bio izmedju ostalog razllog raskida)
mi je javila da joj kasni 4 dana...

''''zasto bi to IKO poslao svojoj devojci?
4 dana -nista ne znaci
a zna da ce se pojesti....,,jos je bila jedna glupa sala sa njegove strane u kojoj je kao priznao da je spavao sa dve isto vece i naveo vreme i meato i noc
i kada je devojka shvatila da to nije moguce da je izveo ,,,tada jer je bio sa njom,,
,,on je rekao--salim se proveravam koliko si ljubomorna....
//////...ali tada nije bio u romingu,niti na kampovanju ,niti je samo jednom dnevno slao poruke....
dakle,,,,
U KOM SLUCAJU BI STE VI POSLALI TU PORUKU VASOJ DEVOJCI?
SLOBODNO...

...ako ti sebe ne volis dovoljno da sebi priustis pravu vezu zasto bi te on voleo :think:

a ejmi i onaj njen... a sigurno da su se voleli onako destruktivno
pa elizabeta i richard barton
ih... samo danas to nije u modi danas je sve na politichku korektnost il balkanske batine nema to strastveno da se kida do droge. ok nije mi bash toliko dosadno????????

Kad je priča završena - nema šta da se šalje...
I uostalom kad raskinemo sa nekim koga oplakujemo? Drugu stranu ili sebe?

...hm hm
EVO ZASTO je poslato...
jer je devojka poslala njemu da je ili trudna ili da ima cistu
,,danas ce saznati...
prvo sam mu rekla da laze i da bi to bila zona sumraka.....
onda mi nista i nije pisao po toj temi,,
nesto smo bezobrazno pisali ,,i zvrsio je recenicu sa
----ako ne lazes -mi cemo se jos podosta gledati
...tako da sam razumela da mu je gruba sala bila to
a onda sok,jutros ....sok,,,----..
.......Mi,kao imamo plan kao da ....zivimo van grada..
pitala sam ga ,,, pa ako je trudna sta onda? ozenices je i smaraces se do kraja zivota?
napisao je
NE. -SA VELIKOM TACKOM
dobro ce nam doci i jos jedno dete medju planine.....
..nekako ne znam da li da placem ili da se smejem,,,
......izgleda li zaista kao destruktivna veza?
:(
samo da napomenem,-ako izuzmemo bebu i bivsu i jos jednu stvar
ovo mi je najlepsi pocetak veze bio u zivotu :(

...samo se nadam da cete biti uz mene :( ...ja ne smem sama kroz ovo :(
...danas sam cak pomislila da je jedino validno resenje da mu kazem da
je to previse za mene ....
a opet,on je nesto sto sam cekala ceo zivot,,,
On je i rekao ...na pocetku da smo mi jako srodne duse-istina-
da je to nesto sto se srece jednom ili nijednom u zivotu ..i da bi zbog toga trebali da
odrzavamo kontakt kroz ceo zivot -ma kakav i ma koje vrste da on bude...:(
Prvo sam pomislila da kaki ,i to puno,da mu je to prica ,,,MEDJUTIM.SADA shvatam da je upravu,,
*** boze,

...samo se nadam da cete biti uz mene :( ...ja ne smem sama kroz ovo :(
...danas sam cak pomislila da je jedino validno resenje da mu kazem da
je to previse za mene ....
a opet,on je nesto sto sam cekala ceo zivot,,,
On je i rekao ...na pocetku da smo mi jako srodne duse-istina-
da je to nesto sto se srece jednom ili nijednom u zivotu ..i da bi zbog toga trebali da
odrzavamo kontakt kroz ceo zivot -ma kakav i ma koje vrste da on bude...:(
Prvo sam pomislila da kaki ,i to puno,da mu je to prica ,,,MEDJUTIM.SADA shvatam da je upravu,,
*** boze,

Ma koješta.
Ali ne vredi da ti mi pričamo bilo šta kad nas nećeš poslušati... Ko smo ti mi? Niko i ništa.
Sa moje tačke gledišta, između vas je jaka hemija i to je ono što te drži uz njega da ne možeš da zamisliš da poslušaš mozak.
Druga stvar je njegovo veliko iskustvo u odnosu na tebe, tako da ume da te navede da mu veruješ i da padneš na priču o srodnoj duši.
Poštuj sebe malo više.
Tip sa bivšom ženom, bivšom potencijalno trudnom devojkom i "šalama" o sexu sa dve devojke u vreme dok je bio sa tobom?

Osnovno što će svaki tip koji zna da zavede ženu da uradi je da je navede da pomisli kako je ona nešto zaista posebno i kako on sa njom ima velike planove.
Posle tri nedelje može čovek da se zaljubi, može da mu bude lepo, ali da neko iskusan i prevejan priča o tolikoj ljubavi i zajedničkom životu... Ne budi toliko naivna.
Tako da se istrčava može samo totalni naivac i neiskvaren, mlad dečko.
Ovo sve kažem sagledavajući činjenice koje si napisala.
Odvoji se ti od njega dok ne raščisti svoja porodična pitanja.
Postavljaj malo ti njemu izazove i prepreke.

Back