Samo malo zapazanje,
imao sam fino misljenje o Uniqa osiguranju, jer mi je prosle godine naplata stete po kasko osiguranju prosla brzo, tj. u propisanim rokovima...
Prosle sedmice sam imao sudar, i prilikom predaje obrasca za prijavu stete, receno mi je da cu biti kontaktiran tog , ili mozda narednog dana, da prisustvujem proceni stete, (automobil nije u voznom stanju, pa je odslepan do ovlascenog servisa)
Ali, evo vec je treci dan, ja ih zovem oni kazu da cu biti kontaktiran, neljubazno., u fazonu sto ste nestrpljivi, da bi me kasnije operaterka prebacila na njihovog procenitelja, koji je rekao da nemam sta da brinem, da ce sve biti u redu, tj da ce on tog ili vec sledeceg dana otici do servisa i da ce proceniti stetu, i da ce servis poceti sa radom.... A na moje pitanje da li cu biti obavesten, da i ja prisustvujem, on me zacudjeno pitao :"a zbog cega vi zelite da prisustvujete..."
Stvarno su me razocarali...
I jos jedna stvar, u subotu oko 13h, kada se desio sudar, njihov Call centar (0-24) sam pokusavao min. 15ak puta da dobijem, al se niko nije javljao....