To što ti pričaš je u potpunoj suprotnosti sa onim što SZO navodi kao način prenošenja zaraze.
Do sada je trebalo biti ohohoh više zaraženih kasirki, a vidimo da nema nijedna!
Zarazene pronalaze tako sto budu u kontaktu sa nekim ko je zarazen....ko prelezi s nogu , a nije bio u kontaktu sa nekim oznacenim zarazenim, njega ne pronadju....ono sto june kaze, preleze u letu je bas to, preleze u letu.......
Mada ja ne znam sta szo navodi kao nacin prenosenja zaraze covid....svaki virus se prenosi dodirom (hiv je izuzetak), vecina kapljicno, neki aerosolno, ja licno uzimam da se vecina prenosi aerosolno...
Znaci ovo sto bi srbi rekli iz prsta, znaci bez obzira na covid, svako ko je mnogo sa narodom, on ima odbranu prema tim virusima, inace bi se na mestu profesora u skoli, kasirke, vrlo cesto razboljevali....
Tesko da poverujem da nijedna kasirka nije u letu prebolela covid....pre ce biti da su dobar deo njih prosle covid u bg pre nego sto je igde zabelezeno , znaci tamo na pocetku marta...sto je bolje, manja doza za njih...
Ako je tacno da je covid mali sitan ebac, sto znaci da ostavlja mali footprint, tj malu imunolosku sliku, to znaci da je ebac, kad se ugnezdi, moze da egzistira i do 15 dana a da se prikaze kao lagani 1 og , 8 og , pa 15 og dana, nesto kao herpes virus, kad opadne malo imunitet....
E sad ja stvarno ne znam sta je istina po nasem szo....i ne citam nase sta pisu, jer bi onda bio u Milanu na sopingu...
Uostalom , sve je ovde nekako seljacki obradjeno .....ili ja lose zapazam, porast broja obolelih ,oni najavljuju smanjenje izolacije....pa onda pustaju slike kao opravdanje tog trenda...na TV...
Kakvi su ljudi danas i koliko bezocno lazu, a nema profesionalnih u Srbiji , to se bas nista ne bi moglo verovati sta se kaze...
Ko istinu govori, niko mu ne veruje....eto dokle smo dosli...
A ne bih rekao da se kasirke nisu plasile da se ne zaraze....ja ne verujem u takvu opciju...sto znaci da su verovatno malo boostovale svoj imuni sistem...